Neyin nesi bu..

papatyafaliii

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
85
11
36
Kizlar cok karisik bi durum var. Kendim cozemiyorum belki bana yardimci olabilirsiniz. 4 Aralik 2014 te iliskiye girdim. Korunduk.
13 Aralik yumurtlama gunumdu. Yumurtlama oldu.
17 Aralik ta tuvalete 2 damla devami gelmeyen pembe kan geldi.
20 Aralikta gebelik testi yapip negatif cikti
30 Aralik adet oldum.
4 Araliktan ber hic iliskim olmadi. Fakat formda okudugum seyler kafami bulandirdi. Moralim bozuldu cok. 4 5 ay adet gorupte 4 aylik hamile oldugunu ogrenenler varmis. Adet kivamim normal 3 gun cok oluyorum 4 gunden sonra azaliyo 7 gun suruyo. Iliskimden sonra hep adet oldum. Fakat karnim cok sis. Ve sadece 2 ay icinde oldu bu. Kilodan mi bilmiyorum ama cinsel organimin 3 parmak yukarsindan sislik basliyo gobek deligimin altinda sislik bitiyo. Hamile gibi hissediyorum kendimi. Hesaplama yaptim hamile olsam 3. Ayima girmis oluyodum. Kafayi mi bozdum bilmiyorum ya kafam alak bullak
Ayrica adetim 3 gun ger geri atmaya basladi 30 undan sonra 27 24 ve 21 inde adet oldum en son. Subat 21 de adet oldum. Ve suan yumurtlama akintim geliyor

Son düzenleme:
burdan net birşey söylememiz mümkün değil ama bana kalırsa hamile olmanız çok çok düşük bir ihtimal. belirtiler psikolojik olabilir.
ama yinede tekrar bir gebelik testi yapın. zaten hamilelik durumu varsa bu kadar zamandan sonra mutlaka çıkar.

Bu pazar yapicam test yoksa icin hic rahat etmicek.

Bende seninle ayni durumdayim canim hala dusuncelerle kendimi yiyip bitiriyorum... Adetimden 3 gun once acik kirmizi kan geldi iki uc damla ertesi gun test yaptim negatif, yerlesme kanamasimi acaba dedum sonra 3 gun sonra adet oldum normal ama 4 gun surdu... Simdi 1 hafta var adetime bakalim hayirlisi insallah hala ozaman o kan neyin nesiydi diyorum, bende bir aciklama yapamiyorum ne yazikki allah gonlumuze gire versin...

Canim ben iliskimin ustune 3 kez adet oldum. Hepside nornal gununde filan bitti. Preservatiflede korunduk ama iste korkuyo insan

Bi doktora görün canim en azindan kesin sonuc alirsin, bu kadar stress yapmazsin kendine...kafan rahat eder en azindan... Bende adetimi bekliyorum bakalim olacakmiyim olmicakmiyim diye, sonra bende gorunecem doktora....
Bende bilmiyorum inan ki cokta duyuyorum artik hamile olupta adet goreni. Arkadasim rahatsizlanip doktora gitti hayirli olsun 5 aylik hamilesiniz oglunuz olcak demisler, hicte karni felan yoktu sasirdim kaldik.... Ne diyecegimi bilemiyorum hersey nasip

Allah herkesin gonlune gore versin arkadasim. Allah isteyen herkese nasip etsin o duyguyu sende istiyosan jnsallah allah gonlune gore versin

Allah razi olsun canim amin insallah yuce rabbim duani kabul eder insallah, istemem mi dogmamis bebegimi özlüyorum resmen.
Allahim bebek hasretiyle yasayanlara en kisa zamanda bebek nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…