- 23 Kasım 2014
- 85
- 11
- 36
-
- Konu Sahibi papatyafaliii
Bu pazar yapicam test yoksa icin hic rahat etmicek.burdan net birşey söylememiz mümkün değilama bana kalırsa hamile olmanız çok çok düşük bir ihtimal. belirtiler psikolojik olabilir.
ama yinede tekrar bir gebelik testi yapın. zaten hamilelik durumu varsa bu kadar zamandan sonra mutlaka çıkar.
Hamilemiyim sizcebence acilen bir kadın doğum uzmanına gitmen gerekiyor ihmal etme.
Hamilemiyim sizce[/QUO
canım herşey olabilir. içini ferah tut ve mutlaka doktora git. hamile olsan bile bebeğin vitamine ihtiyacı var. daha erken öğrenmende fayda var.
Canim ben iliskimin ustune 3 kez adet oldum. Hepside nornal gununde filan bitti. Preservatiflede korunduk ama iste korkuyo insanBende seninle ayni durumdayim canim hala dusuncelerle kendimi yiyip bitiriyorum... Adetimden 3 gun once acik kirmizi kan geldi iki uc damla ertesi gun test yaptim negatif, yerlesme kanamasimi acaba dedum sonra 3 gun sonra adet oldum normal ama 4 gun surdu... Simdi 1 hafta var adetime bakalim hayirlisi insallahhala ozaman o kan neyin nesiydi diyorum, bende bir aciklama yapamiyorum ne yazikki allah gonlumuze gire versin...
Allah herkesin gonlune gore versin arkadasim. Allah isteyen herkese nasip etsin o duyguyu sende istiyosan jnsallah allah gonlune gore versinBi doktora görün canim en azindan kesin sonuc alirsin, bu kadar stress yapmazsin kendine...kafan rahat eder en azindan... Bende adetimi bekliyorum bakalim olacakmiyim olmicakmiyim diye, sonra bende gorunecem doktora....
Bende bilmiyorum inan ki cokta duyuyorum artik hamile olupta adet goreni. Arkadasim rahatsizlanip doktora gitti hayirli olsun 5 aylik hamilesiniz oglunuz olcak demisler, hicte karni felan yoktu sasirdim kaldik.... Ne diyecegimi bilemiyorum hersey nasip
Hamilede olabilirsin üstüne görüyorsundur bu işler hiç belli olmuyor canım. Bazıları bikaç ay regl oluyor. Bence en Güzeli bi kan testi Yada idrar testi yap Kurtul bu çelişkiden böyle belirsizlik insanı delirtiyor zatenBaska dusuncrsi olan yokmuuu
Bugun test alip yapicam 3 ay gecti belli olur zatenHamilede olabilirsin üstüne görüyorsundur bu işler hiç belli olmuyor canım. Bazıları bikaç ay regl oluyor. Bence en Güzeli bi kan testi Yada idrar testi yap Kurtul bu çelişkiden böyle belirsizlik insanı delirtiyor zaten
Bugün bende test yapıcam :)Bugun test alip yapicam 3 ay gecti belli olur zaten