• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neyin kanı buuu :(

perican11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
31
0
86
İzmir
öncelıkle merhabalar ben ayın 4ünde riskli bi iliski yasadim nisanlim icime bosaldı ertesi gün Ella ertesi gün hapı aldık hapı ictim kan tahlılı yaptırdık bır ıkı gun sonra negatif cikti. telefonumda adet cizelgesi tutuyorum bugün adet olmam gerekıyodu oldumda ama simsiyah kan geliyo adet kanı gibi degil doktor ultrasonda baktıgında kistinde var demişti bu şimdi neyin kanaması adet kanımı kistten dolayımı ertesi gün hapından dolayı mı ay cıldırıcam bazıları ertesi gün hapı yapar adet olursun sonra gecikir diyolar ama cizelgemde tamda bugün görünüyo we gögsümde aci da var adet olcagm zmn olur genelde. bide gebelık kesin olarak yoktur diymi??

öncelıkle merhabalar ben ayın 4ünde riskli bi iliski yasadim nisanlim icime bosaldı ertesi gün Ella ertesi gün hapı aldık hapı ictim kan tahlılı yaptırdık bır ıkı gun sonra negatif cikti. telefonumda adet cizelgesi tutuyorum bugün adet olmam gerekıyodu oldumda ama simsiyah kan geliyo adet kanı gibi degil doktor ultrasonda baktıgında kistinde var demişti bu şimdi neyin kanaması adet kanımı kistten dolayımı ertesi gün hapından dolayı mı ay cıldırıcam bazıları ertesi gün hapı yapar adet olursun sonra gecikir diyolar ama cizelgemde tamda bugün görünüyo we gögsümde aci da var adet olcagm zmn olur genelde. bide gebelık kesin olarak yoktur diymi??

Hangi çağda yaşıyorsunuz kuzum siz? Korunma diye bir şey var. Ertesi gün hapını bilgi edinmişsinde doğal koruma yöntemlerini araştırmamışsın. Sonra bebek var mı hamile değilimdir....Dimi diyorsun..Burda hamile kalmak için çabalayan bir sürü insan var..Sizde sevişin sevişin hamile kalın aldırma çabalarınada girersiniz yakında...Nişanlında çok düşünceliymiş açıkçası kendini düşünmüş içine boşalarak..Zevki nasıl uzatabilir yaşayabilirim diye...Yazmayacaktım ama dayanamadım kusura bakmayın.......:KK17:

Hangi çağda yaşıyorsunuz kuzum siz? Korunma diye bir şey var. Ertesi gün hapını bilgi edinmişsinde doğal koruma yöntemlerini araştırmamışsın. Sonra bebek var mı hamile değilimdir....Dimi diyorsun..Burda hamile kalmak için çabalayan bir sürü insan var..Sizde sevişin sevişin hamile kalın aldırma çabalarınada girersiniz yakında...Nişanlında çok düşünceliymiş açıkçası kendini düşünmüş içine boşalarak..Zevki nasıl uzatabilir yaşayabilirim diye...Yazmayacaktım ama dayanamadım kusura bakmayın.......:KK17:
tatlim o güzel fikirlerini kendine sakla tamam mı milleti yargilamak sana düşmedi hadi cnm

İçine bosalmissa her zaman hamile olma riski vardır bence ilac kullansan bile.. Ve adetten önce yumurta çatlama döneminde bilrmicem artik senin için riski bncede..

tatlim o güzel fikirlerini kendine sakla tamam mı milleti yargilamak sana düşmedi hadi cnm
Milleti yargılamıyorum. Senide yargılamıyorum.Sana yorum yapıyorum..Fikir almak istiyorsan kızmakta hakkımız değil mi? Endişelenmemek için bol bol korun..kimse senin kötülüğün için konuşmuyor burda..herkes iyiliğini istiyor sonra üzülmemen için.....

Arkadaşlar şurda kız bi şey sormuş, konuyla ilgili bilginiz yoksa kendi fikirlerinizi kendinize saklayın lütfen. Burası ahlak zabıtası değil, kimsenin nişanlısıyla yaşadığı ilişki sizi ilgilendirmez. Kimseyi ayıplamayın da kınamayın da. Hiç sevmem böyle haksız yere birilerinin yargılanmasını. Yargıda bulunacak kişiler sizler değilsiniz. Herkesin kendi hayatı, kendi yaşam biçimi. Çok ayıp bu yaptığınız. İmkanınız olsa sanal ortamdan taşlayacaksınız !

Perican böyle forumda cevap alınabilecek bi konu değil bu, kan testinde negatif çıkması gebelik yok demek değildir, testi erken yaptırdığın için de negatif çıkmış olabilir çünkü. En iyisi yarın ya da hafta içi bi doktora gitmen. Gitmesen bile en azından telefonla sor bi kadın doğumcuya.

Back