Neyim var anlamadım?

C

celibon

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi celibon
uzun zamandır boğazımda birşey var gıcık yapıyor. sürekli öksürüyorum onu çıkarmaya çalışıyorum hiç birşey yok. 3 farklı doktora gittim sadece antihistaminik verip geçiştirdiler. fakat son zamanlarda özellikle uyandığımda boğazımda bir parça varmış gibi hissediyorum. yutkunmaya kalkınca çok garip ve kötü bir kokusu ve tadı olduğu için midemi bulandırıyor. öksürsem de çıkmıyor mecbur yutuyorum. bu sabah ne yaptım ne ettim yarım saat kadar uğraşıp çıkardım. yaklaşık 1cm x 0.5 cm ebatlarında krem- sarı renkli bir parça. fakat bastırdığımda hemen ezildi. sanki ıslak un gibi birşey oldu. ve çok kötü kokuyordu. böyle birşey yaşamış olan varsa yada bir doktor varsa bana yardım edebilir mi acaba? çok korktum:1no2:

• Konu Sahibi celibon
bir de doktor sünizitten şüphelenip röntgen falan çektirdi onlar da sağlam çıktı

• Konu Sahibi celibon
cnm çok geçmiş olsun ama çok duyduğum bişey değil.daha detaylı bir taramadan geç istersena.s.

• Konu Sahibi celibon
Geçmiş olsun.aynı şeyi eşimde yaşadı canım. geçen seneden beri kbb, göğüs hast. gitmediği hastane kalmadı. doktorlar boğazına batan bi şey olduğuna inanmadılar.bi dr. ultrason çektirdi.ama bi netice alınmadı kullanmadağı antihistaminik kalmadı. ilaçların biri bitmeden diğeri başlıyor. boğazdaki rahatsızlığa eşlik eden bide öksürük vardı şu ara pek şikayet etmiyor ama bu seferde yemek borusunda bi rahatsızlık başladı ben aşırı ilaç kullamasına bağlıyorum.

• Konu Sahibi celibon
geçmiş olsun canım. aynı sorun bende de var yanı hep bogazımda bırsey varmış gibi. ama oksurmem yok. ve ugraşşamda bırsey çıkmaz. çünkü yutkundugum zamanda bırseyler yutmuyorum.ama hep bırsey var gibi geilyor. acaba bademciklerim mi şiş diyorum ama bademcik şişerse çok acı verıyormuş oda değil. acıl şifalar dılerım

• Konu Sahibi celibon
Geçmiş olsun canım,bende de bademciklerimi aldırmadan önce vardı aynı şey.Şimdi geçti ama anladıgım kadarıyla bademciklerle alakalı degil sizinki...

• Konu Sahibi celibon
direkt kbb ye git ama o onemlı birsey değil çünkü boğazındakı balgam birikmiş ve boğazında parça gibi oluşmuş aynısı bendede olmustu.için rahat olması için bir kbb ye görün kesnlıkle.geçmiş olsun.