D dpdp Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2017 24 9 1 34 11 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dpdp #1 Arkadaşlar merhaba, benim beklemek üzerine bir film çekmem gerekiyor, herkesin fikrini alıyorum. Peki siz ne veya neyi beklersiniz ?
Arkadaşlar merhaba, benim beklemek üzerine bir film çekmem gerekiyor, herkesin fikrini alıyorum. Peki siz ne veya neyi beklersiniz ?
yamukprenses Guru Kayıtlı Üye 15 Aralık 2009 9.220 14.625 498 13 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dpdp #2 dpdp .!.: Arkadaşlar merhaba, benim beklemek üzerine bir film çekmem gerekiyor, herkesin fikrini alıyorum. Peki siz ne veya neyi beklersiniz ? Genişletmek için tıkla... Merhaba konunun yeri burası mı bilmiyorum ama yorumum şu şekilde; çocuk hasreti çeken kadınların o mucizenin gelmesini beklerken yaşadıklarını konu alan bir film çekebilirsiniz.
dpdp .!.: Arkadaşlar merhaba, benim beklemek üzerine bir film çekmem gerekiyor, herkesin fikrini alıyorum. Peki siz ne veya neyi beklersiniz ? Genişletmek için tıkla... Merhaba konunun yeri burası mı bilmiyorum ama yorumum şu şekilde; çocuk hasreti çeken kadınların o mucizenin gelmesini beklerken yaşadıklarını konu alan bir film çekebilirsiniz.