Neye üzülüp Ne yapacağımı şaşırdım

hobicianne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2024
64
11
27
Kızlar iki gün önce doktora gittim adet gecikmesi yüzünden pcos olduğumu tarlusal kullanıyorum prolaktin hormon da yüksekmiş ne yapacağımı bilmiyorum bebek sahibi olmak istiyorum

Pcos olmak bebek sahibi olmaya engel değildir kendiliğinden gebe kalan çok fazla insan var bazende tedavi gerekebilir ama umutsuz olmayın asla umarım en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz. Prolaktin hormonunu ilaç ile dusuruyolar diye biliyorum

Pcos olmak bebek sahibi olmaya engel değildir kendiliğinden gebe kalan çok fazla insan var bazende tedavi gerekebilir ama umutsuz olmayın asla umarım en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz. Prolaktin hormonunu ilaç ile dusuruyolar diye biliyorum
Doktora gidip geldikten sonra çıktığı için bilmiyorum tekrar gitmeli miyim yoksa bir ay sonra tekrar gideceğim beklemeli miyim

Doktora gidip geldikten sonra çıktığı için bilmiyorum tekrar gitmeli miyim yoksa bir ay sonra tekrar gideceğim beklemeli miyim
Hangi bölüme gittiniz ya da kaç senelik evlisiniz hiç gebelik oluştu mu bunlar önemli. İnfertilite bölümüne gidiliyor bebek için ve orada tedaviye başlıyorlar. Bana tam olarak pcos demediler ama dönem dönem regllerim düzensizlesiyor pcos görünümü var demişti doktor bende tedaviye başladıktan sonra regl olamiyodum duphaston kullandım regl olduğum 2.günü tedaviye başlamışlardı

Hangi bölüme gittiniz ya da kaç senelik evlisiniz hiç gebelik oluştu mu bunlar önemli. İnfertilite bölümüne gidiliyor bebek için ve orada tedaviye başlıyorlar. Bana tam olarak pcos demediler ama dönem dönem regllerim düzensizlesiyor pcos görünümü var demişti doktor bende tedaviye başladıktan sonra regl olamiyodum duphaston kullandım regl olduğum 2.günü tedaviye başlamışlardı
Şöyle anlatayım benim dört yaşında bir oğlum var ama bu kendiliğinden olduğu yani ben hiç böyle tedavi veya doktora gitmeden hamile kaldım o zaman düzensizlik yaşamıyordum galiba hatırlamıyorum son özellikle altı aydır çok sık yaşıyorum onun için ben gittim pcos dedi kullandıktan sonra 15 gün içinde adet olmazsan tekrar gel dedi tarlusal kullanıyorum ben hormon testlerini yaptırdım ama bu su hormonu sonra çıktı onu görmedi doktor bana tedavi falan demedi ya da adetliyken geleyim mi dediğimde yok gerek yok hormonlara baktırmışsın bir ay dene olmadı ilaca başlayacağız dedi ama ne için ilaç bilmiyorum sadece ilacı başlamak için 15 gün daha gecikmesini bekle öyle gel dedi

Önce tedavini ol ondan sonra doktorla bir yol izlersiniz.
Ne tedavisi olacağım onu bilmiyorum işte bu süt hormonuunu doktor görmedi herhangi bir ilaç vs hiçbir şey söylemedi bu ay mı gitmeliyim yoksa sonraki ay mı onu da bilmiyorum pcos için tarlusal verdi bunu kullan âdetin 15 gün daha gelmezse o zaman gel dedi

Ne tedavisi olacağım onu bilmiyorum işte bu süt hormonuunu doktor görmedi herhangi bir ilaç vs hiçbir şey söylemedi bu ay mı gitmeliyim yoksa sonraki ay mı onu da bilmiyorum pcos için tarlusal verdi bunu kullan âdetin 15 gün daha gelmezse
Bebek istiyorsaniz infertilite bölümüne randevu alın regl olunca 2.gün gidin o zaman tedaviye başlarlar diye düşünüyorum

Ne tedavisi olacağım onu bilmiyorum işte bu süt hormonuunu doktor görmedi herhangi bir ilaç vs hiçbir şey söylemedi bu ay mı gitmeliyim yoksa sonraki ay mı onu da bilmiyorum pcos için tarlusal verdi bunu kullan âdetin 15 gün daha gelmezse o zaman gel dedi
O hapı kullan adet ol adetliyken bakacaktır testlerine korkutma kendini hayırlısıyla olur inşallah.

Bebek isteyen kişiler oraya başvuruyor

Bana doktor dedi ki daha iki aydır uğraşıyorsun biraz uğraş bir sene kadar deneyelim önümüzdeki ay 15 gün yine âdetin geçerse gel sana ilaç başlayacağım ama bunları söylediğinde süt hormonu çıkmamıştı şimdi pazartesi gideceğim tekrar süt hormonu için sormaya ilaç verecek mi ya da nasıl bir şey söyleyecek bilmiyorum Tarlusal kullanıyorum zaten adet olacağım sonraki ay olmazsam öyle gideceğim öyle konuşmuştuk ama bu Süt hormonu her şeyi biraz daha zorlaştırdı

Kızlar iki gün önce doktora gittim adet gecikmesi yüzünden pcos olduğumu tarlusal kullanıyorum prolaktin hormon da yüksekmiş ne yapacağımı bilmiyorum bebek sahibi olmak istiyorum
Canım evlendim 6 ay korundum 1 yıldır bebek denedim olmadı. Bir buçuk ay önce doktora gittim. Pcos olduğumu öğrendim ayrıca benimde sadece prolaktin 36 çıktı bi tık yüksek. Şuan ilaçla düştü. Dostinex ilacın ismi. Pcos içinde ladyfert adında bir takviye verdi 1500 tl. Yanında c ve d vitamini verdi 6 kilo fazlam vardı kilo ver dedi verdim. 6 ay böyle deneyecekmişim. Ben pkos olduğumu hiç sezmedim adetim düzenlidir. Başımdan aşağı kaynar su döküldü sandım yani duyunca. Şuan biraz daha iyiyim kilo falan verdim. Psikolojikmen de düzeldim yani yoksa ilk duyunca tedavisiz bir bebeğe sahip olamayacakmıyım falan olmuştum. Allah’a şükür içime ferahlık geldi. İnşallah Allah kucağımızı boş koymaz. Hikayemiz benziyor diye yazmak istedim

X