- 15 Ekim 2024
- 64
- 11
- 27
- Konu Sahibi hobicianne
Kızlar iki gün önce doktora gittim adet gecikmesi yüzünden pcos olduğumu tarlusal kullanıyorum prolaktin hormon da yüksekmiş ne yapacağımı bilmiyorum bebek sahibi olmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gidip geldikten sonra çıktığı için bilmiyorum tekrar gitmeli miyim yoksa bir ay sonra tekrar gideceğim beklemeli miyimPcos olmak bebek sahibi olmaya engel değildir kendiliğinden gebe kalan çok fazla insan var bazende tedavi gerekebilir ama umutsuz olmayın asla umarım en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz. Prolaktin hormonunu ilaç ile dusuruyolar diye biliyorum
Hangi bölüme gittiniz ya da kaç senelik evlisiniz hiç gebelik oluştu mu bunlar önemli. İnfertilite bölümüne gidiliyor bebek için ve orada tedaviye başlıyorlar. Bana tam olarak pcos demediler ama dönem dönem regllerim düzensizlesiyor pcos görünümü var demişti doktor bende tedaviye başladıktan sonra regl olamiyodum duphaston kullandım regl olduğum 2.günü tedaviye başlamışlardıDoktora gidip geldikten sonra çıktığı için bilmiyorum tekrar gitmeli miyim yoksa bir ay sonra tekrar gideceğim beklemeli miyim
Önce tedavini ol ondan sonra doktorla bir yol izlersiniz.Kızlar iki gün önce doktora gittim adet gecikmesi yüzünden pcos olduğumu tarlusal kullanıyorum prolaktin hormon da yüksekmiş ne yapacağımı bilmiyorum bebek sahibi olmak istiyorum
Şöyle anlatayım benim dört yaşında bir oğlum var ama bu kendiliğinden olduğu yani ben hiç böyle tedavi veya doktora gitmeden hamile kaldım o zaman düzensizlik yaşamıyordum galiba hatırlamıyorum son özellikle altı aydır çok sık yaşıyorum onun için ben gittim pcos dedi kullandıktan sonra 15 gün içinde adet olmazsan tekrar gel dedi tarlusal kullanıyorum ben hormon testlerini yaptırdım ama bu su hormonu sonra çıktı onu görmedi doktor bana tedavi falan demedi ya da adetliyken geleyim mi dediğimde yok gerek yok hormonlara baktırmışsın bir ay dene olmadı ilaca başlayacağız dedi ama ne için ilaç bilmiyorum sadece ilacı başlamak için 15 gün daha gecikmesini bekle öyle gel dediHangi bölüme gittiniz ya da kaç senelik evlisiniz hiç gebelik oluştu mu bunlar önemli. İnfertilite bölümüne gidiliyor bebek için ve orada tedaviye başlıyorlar. Bana tam olarak pcos demediler ama dönem dönem regllerim düzensizlesiyor pcos görünümü var demişti doktor bende tedaviye başladıktan sonra regl olamiyodum duphaston kullandım regl olduğum 2.günü tedaviye başlamışlardı
Ne tedavisi olacağım onu bilmiyorum işte bu süt hormonuunu doktor görmedi herhangi bir ilaç vs hiçbir şey söylemedi bu ay mı gitmeliyim yoksa sonraki ay mı onu da bilmiyorum pcos için tarlusal verdi bunu kullan âdetin 15 gün daha gelmezse o zaman gel dediÖnce tedavini ol ondan sonra doktorla bir yol izlersiniz.
Doktora gidip geldikten sonra çıktığı için bilmiyorum tekrar gitmeli miyim yoksa bir ay sonra tekrar gideceğim beklemeli miyim
Bebek istiyorsaniz infertilite bölümüne randevu alın regl olunca 2.gün gidin o zaman tedaviye başlarlar diye düşünüyorumNe tedavisi olacağım onu bilmiyorum işte bu süt hormonuunu doktor görmedi herhangi bir ilaç vs hiçbir şey söylemedi bu ay mı gitmeliyim yoksa sonraki ay mı onu da bilmiyorum pcos için tarlusal verdi bunu kullan âdetin 15 gün daha gelmezse
O hapı kullan adet ol adetliyken bakacaktır testlerine korkutma kendini hayırlısıyla olur inşallah.Ne tedavisi olacağım onu bilmiyorum işte bu süt hormonuunu doktor görmedi herhangi bir ilaç vs hiçbir şey söylemedi bu ay mı gitmeliyim yoksa sonraki ay mı onu da bilmiyorum pcos için tarlusal verdi bunu kullan âdetin 15 gün daha gelmezse o zaman gel dedi
İnşallah öyle canım sıkkın ki zaten hormonlarım alt üst sürekli ağlamak istiyorumO hapı kullan adet ol adetliyken bakacaktır testlerine korkutma kendini hayırlısıyla olur inşallah.
O bölümle ilgili bişey demedi baktım yaşadığım yerde de yokBebek istiyorsaniz infertilite bölümüne randevu alın regl olunca 2.gün gidin o zaman tedaviye başlarlar diye düşünüyorum
O bölümde başlanıyor tedaviye ama canınızı sıkmayın Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallahO bölümle ilgili bişey demedi baktım yaşadığım yerde de yok
Bu bölüm ne için acabaO bölümde başlanıyor tedaviye ama canınızı sıkmayın Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Bebek isteyen kişiler oraya başvuruyorBu bölüm ne için acaba
Bebek isteyen kişiler oraya başvuruyor
Canım evlendim 6 ay korundum 1 yıldır bebek denedim olmadı. Bir buçuk ay önce doktora gittim. Pcos olduğumu öğrendim ayrıca benimde sadece prolaktin 36 çıktı bi tık yüksek. Şuan ilaçla düştü. Dostinex ilacın ismi. Pcos içinde ladyfert adında bir takviye verdi 1500 tl. Yanında c ve d vitamini verdi 6 kilo fazlam vardı kilo ver dedi verdim. 6 ay böyle deneyecekmişim. Ben pkos olduğumu hiç sezmedim adetim düzenlidir. Başımdan aşağı kaynar su döküldü sandım yani duyunca. Şuan biraz daha iyiyim kilo falan verdim. Psikolojikmen de düzeldim yani yoksa ilk duyunca tedavisiz bir bebeğe sahip olamayacakmıyım falan olmuştum. Allah’a şükür içime ferahlık geldi. İnşallah Allah kucağımızı boş koymaz. Hikayemiz benziyor diye yazmak istedimKızlar iki gün önce doktora gittim adet gecikmesi yüzünden pcos olduğumu tarlusal kullanıyorum prolaktin hormon da yüksekmiş ne yapacağımı bilmiyorum bebek sahibi olmak istiyorum