- 27 Mayıs 2013
- 723
- 1.138
- Konu Sahibi portakalsuyuu
Dediğim gibi artık neye güveneceğimi şaşırmış durumdayım daha 20 li yaşlarımdayım ama karma bi cildim var burnum yağ yüzünden siyah noktalarla doluyken yüzümde kuruluktan oluşan gerginliği hissediyor üstelik mimiklerden midir bilmiyorum ama artık göz çevremde gülünce oluşan kırışıklıklarım var hemde öyle azbuz değil şu yaşıma kadar kremlerden hep kaçtım hep bi ön yargım vardı erken yaşta cildimi bozar kırıştırır ne gerek var doğal dursun ben birazcıkda doğalcıyımdır bu yüzden saçımı bile boyamam ama her kadında olduğu gibi önemli günlerde makyajımı eksik tutmama bu makyajın içinde her ne kadarda fondoten ve pudra olmasada allık far rimel ve ruj giriyo üstelik bazen daha hafif tonda gündelik bile kullanıyorum bunları ama dediğim gibi ayna karşısında kırışıklık görünce artık böyle durmamam gerektini düşündüm ve size danışmaktan başka çarem kalmadı ben güneş kremi dahi kullanmayan ben göz çevresi ve yüzüm için en azından bi nemlendiri iyi gelir diye düşünüyorum ve size soruyorum son zamanlarda OLAY diye bi markayla çok ilgilenir oldum nedir ne değildir içeri doğalmıdır yada doğal olup zaralı olmasındansa kimsal olsun yararı olsun sadece kullandıktan sonra yatarken temizleme gerektirsin ne şekille kullanılırsa ben varım dediğim gibi cildimi koruyacak bişeyler istiyorum sadece ve ürünü bıraktığımda yada devamlı kullandığımda daha zara görmüş bi cildim olsun istemiyorum OLAY hakkında ne düşünüyorsunuz ve karma cildime zarar vermeden herhangi bi markanın yada sizin önerdiğiniz Bi Maske varmı burnumdaki siyah noktalar ve cilt temizlemek içinçok konuştum farkındayım :99: ama önerilerinizi bekliyorum :109: