- 6 Ağustos 2013
- 765
- 445
-
- Konu Sahibi LaDespedida
şu an senden okuyunca benimde canım turşu çekti bu hamilelik çok tuhafBen de son 3 gundur deli gibi tursu cekiyo canim. Ama ev tursusu. Normal konserve tursular kesmiyo. Acili sirkeli falan ev tursusu cekiyo, manyak gibi aiyah ve yesil zeytin yiyorum biberli.
Komur aseren arkadas acaip sasirdim soke oodum hatta :s
:) hayırlı olsun çilekk kızın canım ben öğrenicem önümüzdeki hafta bende paylaşırım ...bu senenin oğlan senesi olduğunu söyleyen arkadaşlar benim de kızım olacakaşermeye gelince çilek çilek çilek bir sürü olsun bi sürü yerim :) benim kız çilek yanaklı bi kız olacak galiba
seninki de şimdiden hayırlı olsun canım kızın da ayrı güzelliği var oğlanın da allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.:) hayırlı olsun çilekk kızın canım ben öğrenicem önümüzdeki hafta bende paylaşırım ...
amin inşallah sağlıklı olsunlar...seninki de şimdiden hayırlı olsun canım kızın da ayrı güzelliği var oğlanın da allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.
mide bulantıların başlıcak dikkatli olll benim 7. haftada başlamıştı
Bende o haftalarda seviniodum aa hc mide bulantim yok diye ama sonra gordum :) afedersn cikarmaktan korkum var fobi gibi bsy yanlz oldgm zamanlarda panik oluodum cok kotu ya ama merk etme ve korkmma bir zmn snra gecio bn hc gecmicek korkusu yuzunden bunalima grmstmYapma ya... Ben de ne guzel hic mide bulantim yok diye seviniyodum. İnsallah olmaz...
Ajanim var benim :)) canim annem her pazara yda markete gittiiginde soruyorum tembihliorum mutlaka bak heryere dye :))çıkar yakında eli kulağındadır sık sık manavları kontrol et :)
aaa olurmu hormonalmış ben öyle okuduumm hormonlar yükseliyo ondan bence yoksa niye canımız çeksin ben kabul etmiyorum bunu savunan bilim adamlarının tezlerini :))Gecen doktor bir arkadasim ile konustum ve asermenin aslinda tibben bir aciklamasinin olmadigini tamamen psikolojik oldugunu söyledi ondan beridir canim hic birseye asermiyor
Biraz simarmak hakkimiz oldugunu düsünüyorum ama ne var yani
heheheheheh afiyet olsunkızlar bikaç günür bu sayfaya bakmamıştım. erik çıktığından beri sürekli yiyorum ama bikaç gündür yemiyodum. şimdi okuyunca ağzım sulandıeşimi aradım erik,çilek,çağla istedim
:) cinsiyet ne?Benim de canım sürekli küçük salatalıklardan yemek istiyor eşim 3 günde bir markete gidiyor.Günde 8 10 salatalık yiyorum hemde deli gibi tuz atıyorum. İlk zamanlarda da çeri domates yemiştim tuzlu tuzlu.
cinsiyetini göstermedi hala hep secde pozisyonunda özelde ve devlet hastanesinde iki doktorum var ama ikiside göremedi büyük ihtimal erkek diyorlar sizinki belli mi?:) cinsiyet ne?
Bencede erkek sizin :) benim carsamba ogreniyoruz cok heyecanliyiz... :)cinsiyetini göstermedi hala hep secde pozisyonunda özelde ve devlet hastanesinde iki doktorum var ama ikiside göremedi büyük ihtimal erkek diyorlar sizinki belli mi?
Canim adi ustunde aserme topigi napalimKızlar yaa, insan aşermese de burda yazılanları okudukça cani bişey çeker
O ne yaa
Gece gece bi girdim
Erikler salataliklar
Cok da severim
İlk hamileligimin ilk aylarında patlıcan salatası istiyordu canım
Kilolarca yedim galiba
Sonra geçti
Yemek ve de özellikle ekmek pek yiyemedigimden de meyve yiyordum
Özellikle de sarı elmanın kokusu durup durup burnuma geliyordu
Bakalım bu ikincide neler olcak
İlkinde durduramayacagim bi isteğim olmadı
Benimde baştan beri hep ekşili ve tuzlu şeyler istedi.Tatlıyı severdim ama çikolata bile yiyemiyorum şimdi. Hamilelik insanı tamamıyla değiştiriyor.Canim adi ustunde aserme topigi napalimhala eksi merakim gitmedi soyup soyup limonlari yiyorum erikte burda sagolsunlar cok pahali tanesi minnacik 1.5 lira :))