- 6 Ağustos 2013
- 765
- 445
-
- Konu Sahibi LaDespedida
kızlar gayet açık neye aşerdiniz veya aş eriyorsunuz merak ediyorumben üç beş gündür ilk defa limonu soyup soyup tuzlayıp yiyorum bide dört gözle yeşil eriğin çıkmasını bekliyorum... Cinsiyetimiz henüz belli değil
Çağla yedim canımcanım bu arada çağla çıktı. tadı yeşil eriğe benziyo. 2 haftadır sürekli çağla yiyorum. erik bulana kadar,çağlayla idare edebilirsin
Ne güzel sen kavuşmuşsun eriğe eşime tr de olsak yemiştim şimdi diyodum bak doğruymuş içime doğmuşcanım bu arada çağla çıktı. tadı yeşil eriğe benziyo. 2 haftadır sürekli çağla yiyorum. erik bulana kadar,çağlayla idare edebilirsin
Çağla yedim canımen çok limona sarıldım ama manyak gibi hergün limon yiyorum. Biz kıbrısta yaşıyoruz buraya erik daha gelmedi dört gözle bekliyorum. Cinsiyeti ne bebişinin?
Ayyy allah size bağışlasın canım oğluşunuzu Sağlıkla kucağına alırsınız inşallahoğluşumuz olacak inşallah canım
Ayyy allah size bağışlasın canım oğluşunuzu Sağlıkla kucağına alırsınız inşallah
Canım gördüm sendede 5 ekim yazıyor :) çilek de yedim çoktan çıktı burda ama hiç güzel çilek yiyemedim sağolsunlar bizim burada tarım sıfır... Bakalım bebişlerimizin cinsiyeti ne olucak bizim öğrenmemize 12 gün var büyük günümüzeBende cilege aseriyorum canim kilolarca yiyebilirimtahmini dogum tarihlerimiz cok yakin bende daha cinsiyetini ogrenemedim insallah en yakin zamanda ogrenip ciciler almaya baslariz
Canım gördüm sendede 5 ekim yazıyor :) çilek de yedim çoktan çıktı burda ama hiç güzel çilek yiyemedim sağolsunlar bizim burada tarım sıfır... Bakalım bebişlerimizin cinsiyeti ne olucak bizim öğrenmemize 12 gün var büyük günümüze
Burdakilerde pek guzel dedil canim sadece goruntusu var tat yok.. sen daha erken ogreneceksin benim 17 gun var kiz da erkek de olsa saglikli hayirli olurlar insallahCanım gördüm sendede 5 ekim yazıyor :) çilek de yedim çoktan çıktı burda ama hiç güzel çilek yiyemedim sağolsunlar bizim burada tarım sıfır... Bakalım bebişlerimizin cinsiyeti ne olucak bizim öğrenmemize 12 gün var büyük günümüze
Çok karışık bi noktaya değindin şimdi canımiçinden ne geçiyo
Benim dr bu sefer 20 gün sonraya attı randevumuzu oysa bence her hafta olmalıı anneler bebişlerinin her haftasını görsün o kdr eziliyoruz eleniyoruz yaniBurdakilerde pek guzel dedil canim sadece goruntusu var tat yok.. sen daha erken ogreneceksin benim 17 gun var kiz da erkek de olsa saglikli hayirli olurlar insallah
Sorma canim benimki ayda bir cagiriyor bu sefer belki cinsiyet icin daha erken cagirir diye umit ettim ama bir aydan once gelme dedi sorunsuz gecsin de bekleriz napalim zaten gordugum hafta icim biraz rahat oluyor ondan sonra kontrole kadar icim icimi yiyor iyimi acaba diye bizede yazik amaaBenim dr bu sefer 20 gün sonraya attı randevumuzu oysa bence her hafta olmalıı anneler bebişlerinin her haftasını görsün o kdr eziliyoruz eleniyoruz yaniböyle gün sayıyoruz canım her ultrason günlerini biz eşim de çok meraklı oda hep benle geliyor
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)Zeytin yesil elma birgunde tuzlayip limon yemisligim var tatliyla aram yok hayrlisi ile oglum olcak
10 gün var randevumuzaAmin canim cumlemizi cinsiyeti ni ogrenebildin mi dr tahhminde bulunndumu
Hayrlisi olsun..bundan sonraki zamanlar en keyfli zamanlar bence once hafif kipirtilar sonra tekmeler rabbim herkese tattirsin10 gün var randevumer ler uza