neyapmam gerekir lutfen fikirlerinizi istiyorum.lutfennn

glshgcl

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
13
0
16
İstanbul
Mrba anneler benim 8 ayina giren bi oglum var 4 ayina girerken biberonu birakti neyaptiysam olmadi kasiga basladim.ek besinlerden sonrada sut icmeyi istemiyo agzini zorla aca aca sutu iciriyorum sute.ihtiyaci var diye. Anne sutu de hic almadi. Pekte istahli bebek deil.zaten ben ne nasil sut iciricem.bilmiyorum artik. Bisuru marka deistirdim olmadi en son herobaby nuttedefens te kaldim. Inanilmaz zor sanki mama vakti gelip mama yedirmeye yatirdigimda agliyo agzinda tutuyo zorla istiyorum..

öncelikle bebeğini doktora götürmelisin. bi muayene etsin sorunu anlar. diğer kısım ise neden bi konudan ayrı ayrı günlerde iki kere açıyosun. bi konudan bi kaç tane açmak yasak. bi de bi konu açmışsın 2012 mayıs anneleri diye çocuğun 2012 mayıs ayında doğduysa nasıl 8 aylık oluyo

Son düzenleme:
Ben sayfayi yeni yeni ogrenmeye calisiyorum kac konu acilir.filan daha bilmiyorum😟 2013 olmasi gerekiyo yanlis.yazmisim.oglumq gelince doktora.kac kez goturdum hicbisey cikmiyo saglik problemi yok buyuzden yapilablicek.bsy yok diyolar. Az yedir sk sk.aciksin diyolar ne fayda. Cizgi filme dalarak bazen yiyo.ama.tv aliskanligindanda uzak tutmaya calisiyorum.pfff napcagmi sasirdim

Canim mrhb once bebegini babasuz buyutecegin icin allah yardimcin olsun.guclu olursan herseyin ustesinden gelirsin. Bebeginin istahsizlugi icin bence biraz empati kur canin yemwk istemediginde yada karnin tokken birileri sana bisi yedirmeye calissaydi. Emin ol bbeginin karni aciktiginda yemek yiyecektir. Ayni seyler oglum kucukken bizdede yasandi anneanneye yada babanneye gittigimizde cocugun yemek duzeni bozulurdu hep. Buyuklere gore benim oglan hic yemek yemiyor diye yarim saatte bir bisiler yedirilmeye calisilirdi.tabi oda yemezdi ve baslardi eziyet. Bence cok zorlama karni aciktiginda elbette yemeye baslayacak sen sadece yedigi saatleri kontrol edip ona gore bir yemek aliskanligi baslat.

Canım kesinlikle bebegi zorlama yemek konusunda biraz acıksın öyle dene eger zorlarsan büyüdükçe yemeklerden dahada sogur aman dikkat. Allah yardımcın olsun

Uwwwww ne takip ama 😄😉😉😉😉😉😉

Benim oğlumda 8 aylıkken sık beslenmek istemiyordu. o zamanlar çocuk diyetisyeni 4 saatte bir beslemem gerektiğini söyledi ve ben de öyle yaptım. Yemeğinin yanına meyveli yoğurt vererek ara öğünleri atlıyorum. ki o zamanlar günde üç defa emmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…