ney ufleyenler

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.464
2.926
Benim gibi tasavvuf meraklı olan varsa tasavvufun bir parçası olan ney e ilginiz varsa kursa başlayıp ufleyebilirsiniz. Benim 2 . Haftam

6. ayım ssegah ilahi üflüyorum daha çok. 6. eserim. aldığım engüzel kararlardan birtanesi. yüreğim daraldıkça üflüyorum.

6. ayım ssegah ilahi üflüyorum daha çok. 6. eserim. aldığım engüzel kararlardan birtanesi. yüreğim daraldıkça üflüyorum.

3 . Haftam.
Salavattayim henüz.
Siz başlangıçta ne gibi zorluklar yaşadınız?
Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum

3 . Haftam.
Salavattayim henüz.
Siz başlangıçta ne gibi zorluklar yaşadınız?
Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum
sabır işi bu en çok rast yani sol de zorlandım ama şimdi çok daha iyi tiz sesler de zor yani fa diyez fa mi gibi ama ben çok büyük zevk alıyorum. bu yol güzel ve eğlenceli. sabretmeyi öğretti bana.

sabır işi bu en çok rast yani sol de zorlandım ama şimdi çok daha iyi tiz sesler de zor yani fa diyez fa mi gibi ama ben çok büyük zevk alıyorum. bu yol güzel ve eğlenceli. sabretmeyi öğretti bana.

Hocam da dedi ney cok sey öğretir insana . Ilk olarak sabrı dedi.
Eser çalmaya başlayınca o kadar rahatlayacaksin ki dedi. Gerçekten sabretmeye değer bu enstrüman. Seviyorum asla bırakmam neyimi :)
Ne kadar da bana onu hatirlatsa da

:) aşk acısından dolayı buna başladıysan daha da yanık üflersin. yolumuz açık olsun o zaman

ben ney üflemeye 3 yıl önce başlamıştım sonra bir yıl ara verip tekrar katıldım ama sanmayın ki düzenli bir eğitimden geçtim toplasan toplasan 4 ya da 5 ders anca almışımdır aksiliklerden ötürü.Şimdi devam etmek geçiyor içimden.Neyin sesi bambaşka hangi parça olursa olsun hep bir hüzün var onda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…