New Yorktan Ankaraya gelin gidiyorum...

funda_a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
1
0
36
A.B.D.
Merhaba kizlar,

Nisanlim ve ben Amerikada yasiyoruz. Ben New Yorkda dogdum buyudum, nisanlim 10 yasinda buraya geldi. Dugunumuz Ankara'da olucak 2014 yaz gibi dusuniyoruz ve yemekli olucak. Oncelikle Turkcemi kusura bakmayin :) Bu yaz insallah birlikte dugun salonlari bakicaz ama Turkiyede nasil dugun olur hic bilmiyorum. Burdaki dugunlar en az 30bin dollar oluyor ama kisi basi herkez masraflarini karsiliyor. Turkiyede uygun ama mukemmbel dugun istiyoruz :) Baktiyim yerler

Marriott
Shertaon
Sahhane
Altin Kosk
Rixos
Ada- ama giriste cok merdiven var =/

Cok degisik birsey istiyorum mesela burdaki dugunler gelin ve damat ilk cikisda yerden ve ya duvardan cikiyorlar. Bazi Ankarada dugun salonlari resimleri gordum ve takintilarim oyluyor mesela cola veya fanta icicekler masada duruyor. Burda herkez istidini bardan aliyor ve masalirini getiriyorlar. Dugun salon isminide gormek istemiyorum salonda bana biraz garip geliyor bunu resimlerde gormek.

Ben aslinda kir dugunu/havuz basi cok istedim ama cocuklar olucak ve sicakta nasil olur bilmiyorum. Bu arada once dugun photografci bakiyordum ve videolarda bu mekanlari gordum bayildim. Bu mekanlarda hic dugune gittinizmi? Fiyatlar nasil oluyor? Baska dugun mekanlari biliyormusuz bunlarin gibi? Biliyorum biraz pahali ama bizim buraya gore biraz uygun. Ankara'da gelinliklar nasil? Ozel dikkim icin fiyatlar nasil? Yardimci olursaniz sevinerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…