chikuleta nişanlı:) Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2009 206 0 96 38 İstanbul 19 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi chikuleta #1 New York Gelinlik Moda Haftası'nda ünlü tasarımcılar koleksiyonlarını sundu. Vineyard tarafından hazırlanan gelinlikler.. Badgley Mischka tarafından hazırlanan gelinlikler.. Priscilla of Boston tarafından hazırlanan gelinlikler.. Reverie tarafından hazırlanan gelinlikler..
New York Gelinlik Moda Haftası'nda ünlü tasarımcılar koleksiyonlarını sundu. Vineyard tarafından hazırlanan gelinlikler.. Badgley Mischka tarafından hazırlanan gelinlikler.. Priscilla of Boston tarafından hazırlanan gelinlikler.. Reverie tarafından hazırlanan gelinlikler..
E Elis Ziyaretçi 19 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi chikuleta #2 yani sevgilinle evlenmeye karar verdiginiz nasi da anlasiliyo,,, senin gelinlik,damatlik yok gelin cicegi,,konularin,,,,,,,,yerimseniben ALLAH hayirlisini nasip etsin,,,,:Saruboceq:
yani sevgilinle evlenmeye karar verdiginiz nasi da anlasiliyo,,, senin gelinlik,damatlik yok gelin cicegi,,konularin,,,,,,,,yerimseniben ALLAH hayirlisini nasip etsin,,,,:Saruboceq:
chikuleta nişanlı:) Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2009 206 0 96 38 İstanbul 19 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi chikuleta #3 canım benim çok saol..baya belli oluyor demiALLAHIM inş herkesi çok çok mutlu etsin....
E Elis Ziyaretçi 19 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi chikuleta #4 chikuleta .!.: canım benim çok saol..baya belli oluyor demiALLAHIM inş herkesi çok çok mutlu etsin.... Genişletmek için tıkla... hemde nasi belli oluyo,en guzel duygular bunlar,tadi damaginda kalmasin iyisallah,doya doya yasamanizi dilerim,:Saruboceq:,,,,,,,,hersey gonlunce olsun,,,,,,yerimseniben
chikuleta .!.: canım benim çok saol..baya belli oluyor demiALLAHIM inş herkesi çok çok mutlu etsin.... Genişletmek için tıkla... hemde nasi belli oluyo,en guzel duygular bunlar,tadi damaginda kalmasin iyisallah,doya doya yasamanizi dilerim,:Saruboceq:,,,,,,,,hersey gonlunce olsun,,,,,,yerimseniben
chikuleta nişanlı:) Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2009 206 0 96 38 İstanbul 19 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi chikuleta #5 canım benim çok saol ya çok iyisinn....amin inş bebeğim....