kızlar playboylu takımları bulamadım ama ilginç bir bilgiye rastladım, hiç üzerinde oynamadan haberin tümünü aktarıyorum:
Ikea, Wollmart ve Target gibi dev market zincirlerine üretim yapan Menderes Tekstil, lisanslı üretim konusunda bayrağı zirveye taşıdı. Son olarak Harry Potter, David Beckham ve Dünya Kupası çarşaflarını üreten firma şimdi de Hollywood'un çizgi kahramanlarını yatak odalarına taşıyacak. Menderes tekstil aldığı lisanslarla Amerika'da 2007'de gösterime girecek Shrek 3, The Simpsons 3, Naruto, Dora, Spiderman 3, Viva Dinata ve Lazy Town gibi çizgi ve animasyon filmlerinin kahramanlarının yanı sıra Playboy'un ünlü tavşanı ve Ferrari arabasına da çarşaflar üzerinde yer verecek. Menderes Tekstil bu atağı ile 2007 yılını 170 milyon dolar ihracat ile kapatmayı hedefliyor.
ÇARŞAFLARA TÜRK DAMGASI
Amerikan sinema endüstrisinin kalbinin attığı Hollywood'un ünlü karakterleri, Türk tekstil firmasının üreteceği çarşaflarla vizyona girmeden önce yatak odalarına girecek. Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Göksan, 'Çarşaflarımıza yeni kahramanları ekliyoruz. ABD, AB ülkeleri,
Çin başta olmak üzere çarşaflarımız dünyanın tüm ülkelerinde satılıyor. Yani Hollywood kahramanları bizim çarşaflarımızla dünya yatak odalarına girecek' dedi.
İYA ARTIRILDI
Denizli'de 4 bin kişinin çalıştığı fabrikalarında siparişlere yetişmek için 3 vardiya çalıştıklarını anlatan Göksan, taleplere yetişmekte zorlandıklarını ifade etti. Göksan, 'Ürünlerimiz yoğun talep görüyor. Başka firma ve markalarla çalışanlar memnun kalmadıkları için bir süre sonra tekrar bizimle çalışmak istiyorlar. Her yıl yabancıların Christmas kutladıkları dönem fabrikayı vakkuma alırdık. Ancak bu yıl, fabrikamızda 3 vardiya halinde çalışıyoruz'
diye konuştu.
ller geldi siparişler çoğaldı
İsveçlİ mobilya devi İkea ve ABD'li perakende devi Target firmalarından ödüller alan Menderes Tekstil, bu ödüller sayesinde siparişlerini de yüzde 20 oranında artırdı. ABD pazarındaki paylarını kaliteli ürün, zamanında sevkıyat ve doğru hizmet anlayışı ile sürekli yükselten Menderes Tekstil'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Göksan, Türkiye'de tekstil sanayinin zayıfladığını söyleyenlere bu artışın en somut yanıt olduğunu gösterdiklerini ifade etti.
MİLYON DOLAR İHRACAT
Ev tekstili üzerinde farklılaşmaya çalıştıklarını anlatan Göksan, geliştirdikleri elyaflarla ev tekstiline yenilikler getirmeye hazırlandıklarını söyledi. Göksan, yenilik arayışlarının her zaman devam edeceğini ifade etti. 2006'da 160 milyon dolar ihracat, 25 milyon dolar iç piyasa satışı gerçekleştirdiklerini anlatan Göksan, 2007'de ise 170 milyon dolar ihracat, 30 milyon dolar iç piyasa satışı hedeflediklerini açıkladı.
Menderes tekstilin ürünleri de lanotte diye bir markanın altında çıkıyor: işte linki:
http://www.lanotte.com.tr , henüz playboylu çarşaf takımı yok bu sitede ama şu portakallı olan da fena değil hani...
araştırmalara devam edeceğim, fena takıldım o modellere...