• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nevresimleerr :))

tgc_

(:Kuzu%Böcek:)
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
1.165
9
108
kizlaar bisey sormak istiyorum size...
ben genelde hep duz nevresim takimlarini begeniyorum aldiklarimda duz digerlerini dikmek istiyorum annem dikebiliyir diktiren varmi hic guzel olurmu bide o kumaslar nerden alinirki arkadasimin annesi dikmis ama onlar denizlide oturuyolar tabi orda cesit cok ben sakaryadayim.. neguzel her nevresime 2 carsaf 4 yastik yapmis yardimci olursanz cok mutlu olcam :1:

ben genelde hep duz nevresim takimlarini begeniyorum aldiklarimda duz digerlerini dikmek istiyorum annem dikebiliyir diktiren varmi hic guzel olurmu bide o kumaslar nerden alinirki arkadasimin annesi dikmis ama onlar denizlide oturuyolar tabi orda cesit cok ben sakaryadayim.. neguzel her nevresime 2 carsaf 4 yastik yapmis yardimci olursanz cok mutlu olcam :1:

Aslında diktirmek güzel ama kumaşlar biraz pahalı diye biliyorum. İstanbul'da pazarlarda kumaşçılar var, Sakarya'da da olabilir ya da kumaş satan dükkanlardan alabilirsin. Bir de kumaş satan internet siteleri de vardır mutlaka :)

hazır nevresimler standart ama kendin kumaş alıp diktiğinde hayalindekini yapabilme imkanın daha çok bende nevresim hastasıyım hazırlarımda var ama kendi dktiklerimin yeri ayrı tabi
kumaşçılarda bulabilirsin nevresimlik onlarında çeşitleri var saten, pamuk saten, poplin, ve diğerleri... seçenekte renkte desenlerde oldukça fazla kolay gelsin

canım benm annemde 3tane yaptı bana.. tek kişilik misafir için.. yorganlarıyla beraner yaptı
biri yeşil bi kumaş.. altınbaşak yada taçtı aldıgı kumaşlar yanlış olmasın.. düz yeşil çarşaf, aldı renkli kumaştan yorgan, 2tane düz yeşil yastık yaptı benm annem..
bide çarşafın kenarlarını dandelledi. ben pek sevmiyorum ama annem büyük misafirler gelirse çok şık bulurlar dedi. bende annemin gönlü olsun dedim..
çarşafta bide yorganın üst kısmınıda dantelled ve kurdeleledi. gerçekten çok hoş olmuşlar:)
bitanede morlu bi renk.. biride mavi renk yaptı işte..

İkeada çok güzel kumaşlar var eger sakaryada varsa bir bak derim :)

canım biri daha sormuştu bu soruyu ama kim hatrlamıyorum :50: neyse kumaş satanlarda bulunuyo nevresimlik kumaşlar Taç evita özdilek ama özellikle taç kumaşını bulursan daha iyiymiş :3::3::3::1:

Back
X