Nevresim takımlarım..

matg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
113
0
46
Ankara

Ben nevrsim takımı olarak taç tercih ettim. Pamuk saten olanlardan.
Uyku seti ve yorganımı bellonadan aldım. Sizlere de tavsiye ederim.
Ben tek kişilik nevresim takımı ve uyku seti almayı düşünmüyorum. Yatılı gelen olursa da ( hiç zannetmiyorum ama) çift kişilik kullanırım diye düşünüyorum.
1 uyku seti ve 1 nevresim takımını da onun için alsam yeterli olur diye düşünüyorum.

doğru düşünmüşsün canım tek kişilik misafir takımları bencede gereksiz zaten muhtemelen gelen misafir tekde olsa çiftte olsa açılabilir koltukta yatacak misafir için tek kişilik yatak almayı düşünmüorm ben açıkcası ztn yatıya ayda yılda bir gelen olur kanımca buarada çok güzeller aldıkların iyi günlerde kullan

Çok teşekkür ederim tatlım daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Hala eksiklerim var ama aldıkça eklerim resimlerini

Bornoz takımımı da jua dan aldım, bu modelin erkek ve bayan için olanı takımdı. Umarım iyi çıkar . Ama en önemlisi huzur tabiki
huzurun olmadıktan sonra, eşyan iyi olmuş neye ya:78:rar ki...

pike takımım da bu modele çok benziyor. Açık kahve gibi bi rengi var, üzerinde ki çiçekler ise tam kahverengi ve buradakilerden bizracık daha büyük.
Birde şu süslü pikelerden aldım oda simli sarı renkli, bir kaç tanede günlük pike takımlardan almam gerekecek. Çeyiz hazırlamak ne kadar zor arkadaşlar.
Fiyatlar deseniz onlar da uçmuş. Ben pikelerime 350-400 arası bişe ödemiştim toplamda. Alsan bi dert almasan bi dert valla. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Konu sahibinin talebi üzerine yorumlara kapatilmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…