Bende yorgani ile birlikte var altinbasak uyku seti yan korumaliklari kullanıyoruz yorgani hic kullanma dik alt çarşaf ve yastij yüzü kullanildi ama sorunsuznevresım takımı arıyorum kız bebegı ıcııın
messaj yazamadm ozelden numaramı werıcektımde sız werın numaranızı foto atın olmaz mıBende var canım istersen özelden watsap yada mailini gönder resim atayım
elınzdekınn fotografını atarsanz daha ıyı olur tsk ederm:)Bende yorgani ile birlikte var altinbasak uyku seti yan korumaliklari kullanıyoruz yorgani hic kullanma dik alt çarşaf ve yastij yüzü kullanildi ama sorunsuz
Komple takimi 110 TL ye almistik
Yeni yorgan yüzsüz
Kullanilmjs ama sorunsuz alt carsafi ve yastik kilifini 50 TL ye verebilirim
Eki Görüntüle 1411337
Bu desen yorgan hic kullanilmadi yikandi alindigi gibi duruyor
Birde altinbasak başka desen nevresim takimi var yorgan yüzü alt çarşaf ve bir adet yastik kilifi oda 15 TL olur
Bende bu var unisex cnmnevresım takımı arıyorum kız bebegı ıcııın
nevresım takımı arıyorum kız bebegı ıcııın
Evet cnmıkeanın urunu mu canm
Yorganinmi birebir aynisi yarin çekerim fotoelınzdekınn fotografını atarsanz daha ıyı olur tsk ederm:)
Özelden msj atıyorummessaj yazamadm ozelden numaramı werıcektımde sız werın numaranızı foto atın olmaz mı
Ben 30 tl aldim cnm 25 diydm 20 olr en fzla20 lıra zaten canm bu newresım bılıyorum daha uygun bısey yaparsam alırım newreesım takımını