nevresim takımı (resimli) sizce hangisi?

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
kızlarr öğrenciyim ben odama Eki Görüntüle 813256 Eki Görüntüle 813257 bu dolabı alcam ama nevresime karar veremedim sizce hangi nevresim takımını almalıyım Eki Görüntüle 813258 Eki Görüntüle 813259
odam biraz karanlık tek pencere aydınlık olmasını istiyorum birde hangi takım daha kalitelidir yada kullanışlı iki takımın fiatıda aynı pembeli olan tek kişilk diğeri çift kişilik..
odamda şöyle belki fikir verir..Eki Görüntüle 813280 Eki Görüntüle 813284

odanın duvarları renkli olduğu için beyaz olanı tercih etsen daha iyi hem odan küçükse açık renkler daha büyük görünmesini sağlar fazla renkli olanları tercih edersen odan olduğundan küçük ve karanlık görünür

teşekkür ederim...bende beyaz düşündüm ama beyazda kullanışsız mı olur acaba

teşekkür ederimm kullanışlı olurmu ama beyaz

canım şimdiki aklım olsa nevresim takımlarımın çoğunu beyaz tonlarında alırdım. daha ferah ve gözüme daha hoş geliyor şuanda. bende de var bembeyaz 2 tane :) kirlendikçe atar yıkarsın temiz temiz serersin . bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

miss girl beyazı almalısın ve ayışığına katılıyorum kıyafet gibi kirlenmez yatak örtülerin endişelenme bende hep açık renk tercih ettim

teşekkürlerr canım beyazı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…