Yüzüne aniden bir ağrı giriyordu çırpınıyordu babam resmen şuan ağrıları da arttı bayağı bi doktora gittik en sonunda bu teşhisi koydular , ya ilaç ya ameliyat dediler babam ameliyat olamaz hastalığından dolayı başka bi tedavisi yok mu bu hastalığın yaYüzünde oluyor ağrılar dimi? Halamda da var aynından. Şimdiye kadar kaç tane diş çektirdi ağrının sebebini anlamak için. Birçok yöntem var artık sinir köklerini yakıyorlardı sanırım. Bu hastalık senede bi kaç kez yoklar ve akut dönemleri var zamanla açılır. Ama yaşayan için gerçekten zor. Doktorunuz bunu anlayabildiği için çok şanslısınız. Çok geçmiş olsun.
Düşünüp bunları söylemeniz yeter Allah razı olsun..Ama zor dönemleri geçecek her aynı şiddette gitmiyor, dönemsel, ben de çok çaresiz kalırdım ağrı geldiğinde, elini bilerek acıtırdım annemin tırnağımla, dikkati eline kaysın diye, bazen işe yaradığını söylüyordu ya da öyle sanıyordu bilmiyorum. Dediğim gibi keşke daha çok yardımcı olabilsem.
Selam biryil once amansiz bir agriyla diş sandik deilmis iyibir doktorla tedaviye basladik oraya botoks yapildi agrim hemen kesildi ve botoksun suresi bitene kadarda agrim hic olmadi olursa diye ilac vermisti doktor bazen hafif gelmeye basladiginda iciyorum geciyo.. allah kimsenin basina vermesin bu hastalik cok kotu ilk doktordan duyup interneten arastirdigimda sinir kiruzleri gecirdim cunku 25 yildir cekip caresini bulamayanlari okudum doktorum istersen ufak bi oparasyonla haledeiz dedi oda ne kadar dogru birsey bilemiyorum cunku sonucda beyine ucu dayanan birsey cok iyi dusunup iyi karar vermek gerekir kisaca botoks enjektesiyle agrim durdurdular hosca kalin allah sifasini versin babanizinArkadaşlar babama nevralji teşhisi kondu , çok ağrısı var ilaçlar etki etmiyor bu hastalık hakkında bilgisi olanlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?