Merhaba arkadaşlar . 2 haftadır sol tarafımda batma yanma tarzında ağrı yaşıyorum 1-2 saat sürüyor günde çok şiddetli ama o 1-2 saat ataktan sonradan ağrılarım sinsi şekilde devam ediyor . Özellikle bir noktaya dokununca sanki kafamı vurmusum gibi ağrıyor . BU AĞRILARI HER GUN MU CEKİCEM. HİC OLMADİGİ GUN OLMİCAK Mİ ? BELLİ BİR SURE SONRA GECİYOR MU YOKSA 1 YİL BOYUNCA HER ALLAHİN GÜNÜ AGRİCAKMİ OFF
Geçmiş olsun, geçen sene aynı sizin gibiydim, stres ve soğuk aşırı etkiliyor, stresinizi kontrol altına alın bir de üşütmeyin , benim geçti inşallah sizin de geçer, ayrıca tüm tetkikleri yaptırmıştım temiz çıkmıştıMerhaba arkadaşlar . 2 haftadır sol tarafımda batma yanma tarzında ağrı yaşıyorum 1-2 saat sürüyor günde çok şiddetli ama o 1-2 saat ataktan sonradan ağrılarım sinsi şekilde devam ediyor . Özellikle bir noktaya dokununca sanki kafamı vurmusum gibi ağrıyor . BU AĞRILARI HER GUN MU CEKİCEM. HİC OLMADİGİ GUN OLMİCAK Mİ ? BELLİ BİR SURE SONRA GECİYOR MU YOKSA 1 YİL BOYUNCA HER ALLAHİN GÜNÜ AGRİCAKMİ OFF
Dejavu yaşadım sanki. Bu ya da buna benzer konuyu aylar önce görmüştüm.Merhaba arkadaşlar . 2 haftadır sol tarafımda batma yanma tarzında ağrı yaşıyorum 1-2 saat sürüyor günde çok şiddetli ama o 1-2 saat ataktan sonradan ağrılarım sinsi şekilde devam ediyor . Özellikle bir noktaya dokununca sanki kafamı vurmusum gibi ağrıyor . BU AĞRILARI HER GUN MU CEKİCEM. HİC OLMADİGİ GUN OLMİCAK Mİ ? BELLİ BİR SURE SONRA GECİYOR MU YOKSA 1 YİL BOYUNCA HER ALLAHİN GÜNÜ AGRİCAKMİ OFF
Ne kadar sürdü acabaGeçmiş olsun, geçen sene aynı sizin gibiydim, stres ve soğuk aşırı etkiliyor, stresinizi kontrol altına alın bir de üşütmeyin , benim geçti inşallah sizin de geçer, ayrıca tüm tetkikleri yaptırmıştım temiz çıkmıştı
Evet .Doktora gittiniz mi ? Nevralji teşhisini doktor mu koydu ?
Doktora zaten gittim . Ama bunu yaşamak, ağrılar , bu süreç çok yoruyor . Bu süreci yaşayan insanlarla konuşmak , onlardan bilgi edinmek insanı psikolojik açıdan rahatlatıyor .Dejavu yaşadım sanki. Bu ya da buna benzer konuyu aylar önce görmüştüm.
Nevraljiyi Dr. Google mı dedi?
Evet .
Çok sağolunAllahım acil şifalar versin inşallah.
Malesef ki öğrenciyim . Maddi durumum el verisli değilBotoks düşündünüz mü?
6 Ay kadar sürdü, ne zaman ki sağlığıma dikkat etmeye stres seviyemi düşürmeye başladım düzeldiNe kadar sürdü acaba
Doktora zaten gittim . Ama bunu yaşamak, ağrılar , bu süreç çok yoruyor . Bu süreci yaşayan insanlarla konuşmak , onlardan bilgi edinmek insanı psikolojik açıdan rahatlatıyor .
Ağrı kesici verdi sadece . Ne kadar sürdü o dönem acabaGeçmiş olsun. Kulağımda şimşek çakar gibi başlamıştı bende nevralji. Sizi çok iyi anlıyorum. O dönemi çok zor atlattım. Dr bana çok ağrıdığı zaman kullanabileceğim epilepsi ilacı vermişti o şekilde hafifliyordu biraz. Size ilaç vermedi mi
1 hafta 10 gün falan sürmüştü. Devam ediyor mu ağrılarınızAğrı kesici verdi sadece . Ne kadar sürdü o dönem acaba
Evet ediyor malesef ki ..1 hafta 10 gün falan sürmüştü. Devam ediyor mu ağrılarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?