Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok huzurlu görünüyor evin..mutlulukla oturun inşallah.. ama mutfağını göremedim koymamışsın..en çok mutfakları merak ediyom da ben :))
şimdiden tesekkurlercanım ben dilşat linkim i degiştirdim.ozlos sana bir kac sorum olacak bu resim gnderme işinde cok zorlanıyorum.resimleri seninki gibi acılmıs haliyle nasıl gndericem bana msj atarmısın
güle güle otur canım evin çok hoş döşenmiş.ben nacizane fikirlerimi sölemek istiyorum.salonundaki koltuklarına bayıldım çok ağır duruyo tel kırmalarda çok uyumlu olmuş ama masanın üzerindeki sahte sarı çiçekler çok basit durmuş belki manevi değeri vardır ozaman bişi diyemem ama bence oraya şık bi vazoya koltuklarının renginden simli ve dore rengiyle karışık bi çiçek kombine edebilirsin.birde banyodaki dolabında çok güzel ama çok karışık geldi gözüme tabi bunlar zevk meselesi onun dışında evin harika tabi mutfağı ve yatak odasınıda merak ediyorum[/QUOTESAMİMİ YORUMLARIN İÇİN TESEKKUR EDRİM KLASİKTEN VAZGECEMİYORUM.CİCEK KONUSUNA GELİNCE DOGRU BİR FİKİR HEMEN DEGİŞTİRECEGİM.ESİMİN BANAİLK OGRETMENLER GÜNÜNDE ALDIGI CİCEKTİ O YUZDEN VAZGECEMİYORUM.AMA ONU BASKA YERE ALACAGIM.BU ARADA YORUMLARINA ACIGIM CUNKU DEKARASYONDAN ANLIYORSUNUZ
neden ayrı ayrı konu açıyosunuz...tüm resimleri bi başlık altında toplasanız daha ii olmaz mı..kafam karıştı:s:s:s:s