E e_inl Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2010 544 1 46 Bursa 10 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi e_inl #1 kızlar bu boyayı deneyen var mı hiç küllü kumral için? dipleri aynı benim kendi saçlarım ama yıllardır sarı kızıl karamel sarı ve röfle kullandığım için artık kendi saçlarıma kavuşmak istiyorum tabi şu an röflem ve 3 parmak dibim olduğu için uygulayamıyorum ya bidaha hiç boyatmayıp kendi saçlarımın çıkmasını beklicem yıllar sürecek yada eğer bu boya turunculuk yapmıyorsa röflenin üzerine boyamayı göze alıp birsüre yeşil gri saçlarla gezicem (sanırım bir süre sonra yıkaya yıkaya o yeşillik gidiyomuş) yeter ki röflem biraz koyulaşıp kendi saç rengime yaklaşsın ve kendi saç rengimde turunculuk olmasın umarım derdimi anlatabilmişimdir yardımcı olursanız çok sevinirim Eki Görüntüle 254205
kızlar bu boyayı deneyen var mı hiç küllü kumral için? dipleri aynı benim kendi saçlarım ama yıllardır sarı kızıl karamel sarı ve röfle kullandığım için artık kendi saçlarıma kavuşmak istiyorum tabi şu an röflem ve 3 parmak dibim olduğu için uygulayamıyorum ya bidaha hiç boyatmayıp kendi saçlarımın çıkmasını beklicem yıllar sürecek yada eğer bu boya turunculuk yapmıyorsa röflenin üzerine boyamayı göze alıp birsüre yeşil gri saçlarla gezicem (sanırım bir süre sonra yıkaya yıkaya o yeşillik gidiyomuş) yeter ki röflem biraz koyulaşıp kendi saç rengime yaklaşsın ve kendi saç rengimde turunculuk olmasın umarım derdimi anlatabilmişimdir yardımcı olursanız çok sevinirim Eki Görüntüle 254205