• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Nevacolor kapuçino

YudumEr

Hayallerde olmasaa
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
370
12
26
İstanbul
Bu ara sürekli saç renkleri sorar oldum ama bir türlü karar veremiyorum.. Dün gözüme nevacolor kapuçinosu çarptı araştırdım ama internette pekte bir şeyler bulamadım deneyenlerden resim falan, bir de kendim sorayım dedim .. Bu rengi deneyen bilen ya da fikri olan var mı?? Çikolata kahvenin bir iki ton açığı sanırım nasıl olur falan düşüncelerinizi almak istedim :))

saç rengın yakınsa deneyeblırsın zaten çabuk akıyor ama korkma akınca solmuyor.... rengınde değişiklık oluyor ben sevıyorum ya neva color ı

Tatlım kapuçino çok hoş bir renk ama ben bu rengi pek beğenmedim.bir süre bende kullandım çok hoş oluyor . Ayrıca zemindeki saç rengin nedir.

Tatlım kapuçino çok hoş bir renk ama ben bu rengi pek beğenmedim.bir süre bende kullandım çok hoş oluyor . Ayrıca zemindeki saç rengin nedir.

Balköpüğü ile fındık kabugunu karıştırmıştım ben böyle hafif turunculuk olan kumral gibi,koyu değil yani ..

Back