• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama nevacolor fuşya

Kızlar nevacolor fuşya rengini deneyen var mı aranızda?Akınca nasıl bir renk olur bilgi almak istiyordum .))

ben dıger baslık altına yazdım ama sen konuyu buraya tasıdıgına gore kararlısın cnm :9::9: yap o zaman sekrımm aklında kalmasın neva color guzel bır boyaa fusya denemedım ama bronz kahve , kullu, sıyahh vs bırkac boya rengını denedım gayet guzell..

Son düzenleme:
Mix ton bu. Ilk yikamada akar. Ben saclarimin uclarina boyamistim, ilk boyamada bile soluk bir pembe elde etmistim. Zaten mavi, pembe gibi renkler elde etmek icin üretilmiyor bunlar; boya renklerinin yogunlugunu ayarlamak icin üretiliyor. Bunun yerine jean's color gibi renkli saclar elde etmek isteyenlere özel olarak üretilmis markalari tercih etmelisin.

Mix ton bu. Ilk yikamada akar. Ben saclarimin uclarina boyamistim, ilk boyamada bile soluk bir pembe elde etmistim. Zaten mavi, pembe gibi renkler elde etmek icin üretilmiyor bunlar; boya renklerinin yogunlugunu ayarlamak icin üretiliyor. Bunun yerine jean's color gibi renkli saclar elde etmek isteyenlere özel olarak üretilmis markalari tercih etmelisin.

Canım bu bahsettiğin boyayı nereden temin edebiliriz ? Kuaför malzemeleri satan yerlerde bulunur mu ?

Back