- Konu Sahibi cikolataliruj
Kızlar nevacolor fuşya rengini deneyen var mı aranızda?Akınca nasıl bir renk olur bilgi almak istiyordum .))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar nevacolor fuşya rengini deneyen var mı aranızda?Akınca nasıl bir renk olur bilgi almak istiyordum .))
bekliyorum cnm :)Wuhuu bende kullanıcam bunu..kullandıkdan sonra yorumumu yaparım :)
Mix ton bu. Ilk yikamada akar. Ben saclarimin uclarina boyamistim, ilk boyamada bile soluk bir pembe elde etmistim. Zaten mavi, pembe gibi renkler elde etmek icin üretilmiyor bunlar; boya renklerinin yogunlugunu ayarlamak icin üretiliyor. Bunun yerine jean's color gibi renkli saclar elde etmek isteyenlere özel olarak üretilmis markalari tercih etmelisin.
Canım bu bahsettiğin boyayı nereden temin edebiliriz ? Kuaför malzemeleri satan yerlerde bulunur mu ?
Pek bilgim yok ama sanirim internetten satin aliniyor. Bununla ilgili acilmis konular var, bir de bu konu var, bahsedilmistir belki bir gözat;
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/449261-saclarinda-farkli-renkler-deneyenlerdenemek-isteyenler.html
canım sen saçını siyahken kızıla açmışsın ya direk kızıl boyasan tutmuyor muydu :)
Ben saçımı kızıla boyatsam akınca turuncu mu olur.şuanki rengi platin