• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama nevacolor çikolata karamel (denendi)

frezya_05

☆ηαтυяα&#846
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
672
9
46
Tekirdağ
boyadan tereddütüm olmasına rağmen denemeden anlayamam diyerek dün akşam boyadım
sonuç harikaaa oldu 9 luk oksidan kullandım yoksa belki çok koyu tutucakdı nevacolor marka ile boyamak isdeyenlere fikir olsun bu boya saçı isdenilen renge en yakın tutuyor çoğu kuaförlerde bu boyayı kullanıyor diye cesaret ettim parlayan harika bir kahve elde ettim daha öncede çikolata karameldi saçım castıngle boyamışdım ama nevacolor dahada hoşuma gitti tüp olarak satılanlardan aldım üstelik karamel çikolata renk seçenekleride epey fazla ve koyu tutmuyor kahve tonlarına meraklı olanlara tavsiye ediyorum
Eki Görüntüle 359929

Güle güle kullanın. Zemininiz ne renkti acaba onu merak ettim? Benim saçım da karamek bakır tonlarındaydı 3 ay önce koyu kestaneye boyattım kendi doğal rengime dönmek istedim ama bi ışıltı arıyo şimdi gözlerim :)

Güle güle kullanın. Zemininiz ne renkti acaba onu merak ettim? Benim saçım da karamek bakır tonlarındaydı 3 ay önce koyu kestaneye boyattım kendi doğal rengime dönmek istedim ama bi ışıltı arıyo şimdi gözlerim :)

teşekkür ederim zeminim çikolata karameldi en son loreal castıngle boyamışdım ama bu daha güzel rengini verdi dün akşam boyadığım için daha koyu oldu tabiki ama ton olarak harika resimde görülen rengin aynısı oldu sadece en uç şaçlarımda koyuluk var gibi oda zaten akıcakdır dip ve üst kısımlar çok güzel saçlarda uçların koyu diplerin daha açık görünmesinin 3-5 yıkamada dengeleneceğini daha önceden kuaförümde demişdi bildiğiniz gibi uçlardaki şaçlarımız hemen rengi açılmayada müsait koyulmayada ince oldukları için ama normal olanı koyu tutması çünkü akacakdır dipler taze saç renk hemen oturuyor hatta bundan sonra bu markayı deneyeceğim hiç korkmadan 8.37 açık kumral altın kahve rengini dikkatimi çekdi yaza doğru birde onu deneyeceğim en çok renk seçeneği nevacolorda var

$8_37ACIKKUMRALALTINKAHVE.jpg

ben de geçen yaz neva çikolata karamel ve karamel kumralı karıştırarak boyamıştım tabi biraz daha açık renk oldu, onu da öneririm, nevanın tonları kutudaki renklere çok yakın tutuyor.

ben de geçen yaz neva çikolata karamel ve karamel kumralı karıştırarak boyamıştım tabi biraz daha açık renk oldu, onu da öneririm, nevanın tonları kutudaki renklere çok yakın tutuyor.

evet dün akşam boyamışdım haliyle gece olmasındanda dolayı ilk yıkayıp bakdığımda aynı pınar altuğun çikolata kahvesi gibi geldi sabah bakdığımdada aynen verilen 6.35 renginin tuttuğunu gördüm nevanın akdığıda söyleniyor yani renk biraz daha açılcak sanırım uzun süre bu rengimi değişmem en azından yaza kadar karışım işinide hiç cesaret edemedim sadece tek renk gittim ama dediğiniz bencede güzel olucakdır karışımı nasıl yapdınız 2 tüpden yarım yarımmı oksidan losyonu kaç şişe açıklarsanız sevinirim:16:

Back