- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- Konu Sahibi xDerinMavix
-
sarı olarak hangi tonu istiyorsun peki canım
boyadin mi? bence 9.3 tutmaz. acici ozelligi olan bi sariyla sonuc alman daha muhtemel.
Bence tutar bildgm kadariyla karamel cokta acik bir ton degil koyu renge baya bi acik altin sarisi yaparsnz tutar brlki ilk denemede olmaz ama ikincide tutar renk
Canım bu koyduğum foto iki kere açık altın sarısına boyanmış hali.Tutar canim hele bu sacina kesin tutsr diye dusunuyorum bi tek siyah renge tutmaz anca
canim boyasina gore degisir. ben siyah boyali saclarimi boya akmisti biraz gerci, igora 12-2 yogun kullu acici boya ve 40 volumluk oksidanla boyadim sacim turuncu olmustu.Açık altın sarısı canım.
Açıcı özelliği var olan boya üzerinde etki etmiyor diye biliyorum ben. Yanlış mı biliyorum ki?
Bu arada 2 hafta ara ile iki defa boyadım. İlkinde çok aşırı bir fark olmadı.
İkinciye dün akşam boyadım ve baya açıldı renk.
Bir iki defa daha boyayınca tutar gibi.
canim boyasina gore degisir. ben siyah boyali saclarimi boya akmisti biraz gerci, igora 12-2 yogun kullu acici boya ve 40 volumluk oksidanla boyadim sacim turuncu olmustu.
evet canim oldukca acti, boya icin zemin olusturdu benim icin.Yani boyalı kısımları etkiledi. Kötü yönde de olsa. Anladım canım.
evet canim oldukca acti, boya icin zemin olusturdu benim icin.
igora kullandim canim 40 volumle. siyahtan bu renge donmustuÇok güzel o zaman.
Bir dahaki sefere önce boya açıcısı var Nevacolor'ın onunla boyayıp üzerine sarı boyarım.
Sen hangi marka kullanmıştın?
igora kullandim canim 40 volumle. siyahtan bu renge donmustu
ustune 7/1 kullu kumral yapmistim cok guzel bi renk cikmisti. ama sikildim sonra irlanda kizilina boyadim kullu akinca simdi o da akti ne renk yapsam emin degilim.Güzel açmış.
Üstüne hangi renk boyamıştın tuttu mu?
ustune 7/1 kullu kumral yapmistim cok guzel bi renk cikmisti. ama sikildim sonra irlanda kizilina boyadim kullu akinca simdi o da akti ne renk yapsam emin degilim.
ben siyah boyalı saçlarımı neva color yoğun doğal süper açıcı kullanarak açmayı denemiştim hiç bi etki gösrmemişti. En kısa zaman da palette açıcı alıp kullanmayı düşünüyorum bakalım o bi etki edecek mi bu siyah saçlarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?