Saç Rengi ve Saç Boyama Nevacolor Açık Altın Sarısı (Yardım)

xDerinMavix

Nirvana
Pro Üye
5 Mayıs 2013
33.830
41.256
798
Selam kızlar.
Baya uzun süredir saçımı altın karamele boyuyordum.
Birkaç ay önce değişiklik yapıp karamel ve tarçın bakırı karıştırarak boyamaya başladım.
Ortaya çok güzel bir renk çıkıyor ancak 1 2 yıkamaya bakırlık akıp karamele dönüyor.

Bu durumdan epey sıkıldım ve sarıya dönmeye karar verdim.
Çünkü dediğim gibi uzun süredir karamel kullanıyorum ve bakırlık da hemen akıyor.

Geçen gün Nevacolor'ın 9.3 açık altın sarısı rengini aldım 2 tüp.
Bu akşam boyamayı düşünüyorum.

Saçımın boyalı kısmı karamel ve dipte 1 cm'lik kısmı doğan saç rengim olan açık kumral.
Bu akşam saçımı boyamayı düşünüyorum.

Sizlere sorun karamelin üzerine bu renk tutar mı?
İlk boyamada değilse de birkaç boyamada?

Bir de dip ile uçlar arasında renk farkı çok mu olur?
Kuaföre sordum ama net cevaplar alamadım.
Bilen birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Bu arada saçım şuan tam olarak böyle:

sarı olarak hangi tonu istiyorsun peki canım

Açık altın sarısı canım.

boyadin mi? bence 9.3 tutmaz. acici ozelligi olan bi sariyla sonuc alman daha muhtemel.

Açıcı özelliği var olan boya üzerinde etki etmiyor diye biliyorum ben. Yanlış mı biliyorum ki?
Bu arada 2 hafta ara ile iki defa boyadım. İlkinde çok aşırı bir fark olmadı.
İkinciye dün akşam boyadım ve baya açıldı renk.
Bir iki defa daha boyayınca tutar gibi.

Bence tutar bildgm kadariyla karamel cokta acik bir ton degil koyu renge baya bi acik altin sarisi yaparsnz tutar brlki ilk denemede olmaz ama ikincide tutar renk

Bence tutar bildgm kadariyla karamel cokta acik bir ton degil koyu renge baya bi acik altin sarisi yaparsnz tutar brlki ilk denemede olmaz ama ikincide tutar renk

Evet birkaç boyamada tutar demişti kuaför de.
Peki renk açıcı özelliği olan boyalar boyalı saça tutar mı bilgin var mı?

canim boyasina gore degisir. ben siyah boyali saclarimi boya akmisti biraz gerci, igora 12-2 yogun kullu acici boya ve 40 volumluk oksidanla boyadim sacim turuncu olmustu.

Çok güzel o zaman.
Bir dahaki sefere önce boya açıcısı var Nevacolor'ın onunla boyayıp üzerine sarı boyarım.
Sen hangi marka kullanmıştın?
igora kullandim canim 40 volumle. siyahtan bu renge donmustu

Eklentiler

• 1466293_671371229618047_8657097913759642399_n.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 869
ben siyah boyalı saçlarımı neva color yoğun doğal süper açıcı kullanarak açmayı denemiştim hiç bi etki gösrmemişti. En kısa zaman da palette açıcı alıp kullanmayı düşünüyorum bakalım o bi etki edecek mi bu siyah saçlarıma

Hadi ya. Acaba boyalı olduğundan mı etki etmedi yoksa siyah olduğu için mi.
Onu bilsek ona göre uygulama yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…