Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamanevacolor 6-35 cikolata karamel
Canim 1 hafta once palette altin kahve yaptim ama cok koyu oldu. Bunun uzerine tekrar 6-35 yapsan daha da mi koyulasir sence. Akmasini mi beklemeliyim .
Canim 1 hafta once palette altin kahve yaptim ama cok koyu oldu. Bunun uzerine tekrar 6-35 yapsan daha da mi koyulasir sence. Akmasini mi bekliyim yoksa
Canim 1 hafta once palette altin kahve yaptim ama cok koyu oldu. Bunun uzerine tekrar 6-35 yapsan daha da mi koyulasir sence. Akmasini mi bekliyim yoksa
Bence akmasını bekle daha bi hafta olmuş boyayalı her boya ilk haftalarda koyu oluyo yıkanıp aktıkça gerçek rengi çıkar o zaman ne renge boyayacağına karar verirsen daha mantıklı olur
Bence akmasını bekle daha bi hafta olmuş boyayalı her boya ilk haftalarda koyu oluyo yıkanıp aktıkça gerçek rengi çıkar o zaman ne renge boyayacağına karar verirsen daha mantıklı olur