E elifbird Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Mart 2015 5 1 32 26 Mart 2015 Konu Sahibi elifbird #1 Merhaba arkadaşlar, aranızda nevablond renk açıcısını kullanan var mı? Sizce nasıl? yorumlarınızı bekliyorum :) :) :)
Merhaba arkadaşlar, aranızda nevablond renk açıcısını kullanan var mı? Sizce nasıl? yorumlarınızı bekliyorum :) :) :)
M mltmgunes Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2013 187 35 34 16 Ekim 2015 Konu Sahibi elifbird #2 Merhaba bnde bu konuyu arastiriyodum epry zaman olmus ama kullandiniz mi urunu
E elifbird Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Mart 2015 5 1 32 22 Ekim 2015 Konu Sahibi elifbird #3 Evet kullandım canım. Saçlarımın diplerinde nevacolor 8.1 kullandım. uç kısımlarında nevablond açıcıyı kullandım saçlarım ombre gibi oldu. İstediğim bebek sarısı tonunu sonunda yakalayabildim bence kullanmalısın..
Evet kullandım canım. Saçlarımın diplerinde nevacolor 8.1 kullandım. uç kısımlarında nevablond açıcıyı kullandım saçlarım ombre gibi oldu. İstediğim bebek sarısı tonunu sonunda yakalayabildim bence kullanmalısın..
Freedom__ Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2015 32 3 10 Ocak 2016 Konu Sahibi elifbird #4 elifbird .!.: Evet kullandım canım. Saçlarımın diplerinde nevacolor 8.1 kullandım. uç kısımlarında nevablond açıcıyı kullandım saçlarım ombre gibi oldu. İstediğim bebek sarısı tonunu sonunda yakalayabildim bence kullanmalısın.. Genişletmek için tıkla... Saçlarınız hangi renkti? Ayrıca içinde az var saçınıza yetti mi? :)
elifbird .!.: Evet kullandım canım. Saçlarımın diplerinde nevacolor 8.1 kullandım. uç kısımlarında nevablond açıcıyı kullandım saçlarım ombre gibi oldu. İstediğim bebek sarısı tonunu sonunda yakalayabildim bence kullanmalısın.. Genişletmek için tıkla... Saçlarınız hangi renkti? Ayrıca içinde az var saçınıza yetti mi? :)