Neva color- ya mahvederse sacimi

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kizlar merhaba
ben sacimi koyu kullu bir renk elde edecegim diye renkten renge soktum. Orijinal rengim de kullu kahve ama sacimda hafif doremsi bir renk oldugundan bekleyemiyorum. Simdi benim problemim internetten neva color 6.71 koyu kullu kumral kahve rengini aldim daha gelmedi. Bu rengi kullanan ya da neva coloru kullananlar yorumlarni yazabilir mi? Tesekkurler :)

Cnm ben hep ondan aliyorum.kotu sayilmaz ama oyle aman amanda iyi degil.kokusu cok berbat
Benim sacim cok uzun oldugu icin mecburen ucuz diye onu kullaniyorum

hem en ucuzu hem en yakın çıkan renkler nevada mesela koleston un boyaları hep bi iki ton koyu çıkıyor hiç kullanmıyorum onu. neva çok kullandım gayette memnunum :34:

benim gittiğim bir kuaför neva ile boyadı bir sorun yaşamadım ama renkleri güzel çıkıyor hakikaten insanı hayal kırıklığına uğratmıyor.

Valla benim saçımı mahfetti canım.boyadıktan sonra tarayamadım saçımı.keratin kullandım sonra mecbur.kestirmek zorunda kaldım.

3 yorum iyi bir yorum kötü.. Bende kullaniyim o zaman denemiş olurum :)

Sony Xperia Z

canım benim arkadaşım kullanıyo okadar harika yapıyoki saçı parlak bakımlı cok güzel oluyo :) ama malesef ben kullanmaya cesaret edemiyorum :)

canım benim arkadaşım kullanıyo okadar harika yapıyoki saçı parlak bakımlı cok güzel oluyo :) ama malesef ben kullanmaya cesaret edemiyorum :)

3 yorum iyi bir yorum kötü.. Bende kullaniyim o zaman denemiş olurum :)

Sony Xperia Z

Valla benim saçımı mahfetti canım.boyadıktan sonra tarayamadım saçımı.keratin kullandım sonra mecbur.kestirmek zorunda kaldım.

benim gittiğim bir kuaför neva ile boyadı bir sorun yaşamadım ama renkleri güzel çıkıyor hakikaten insanı hayal kırıklığına uğratmıyor.

hem en ucuzu hem en yakın çıkan renkler nevada mesela koleston un boyaları hep bi iki ton koyu çıkıyor hiç kullanmıyorum onu. neva çok kullandım gayette memnunum :34:

Cnm ben hep ondan aliyorum.kotu sayilmaz ama oyle aman amanda iyi degil.kokusu cok berbat
Benim sacim cok uzun oldugu icin mecburen ucuz diye onu kullaniyorum

Oncelikle yorumlariniz icin cok tesekkurler kizlarr:) ayy herkeste farkli etkuyi gostermis napicagimi bilemedim ama renklerinin tuttugunu soyluyorlar genelde demet akalin bile neva color kullaniyomus :)

Kizlar merhaba
ben sacimi koyu kullu bir renk elde edecegim diye renkten renge soktum. Orijinal rengim de kullu kahve ama sacimda hafif doremsi bir renk oldugundan bekleyemiyorum. Simdi benim problemim internetten neva color 6.71 koyu kullu kumral kahve rengini aldim daha gelmedi. Bu rengi kullanan ya da neva coloru kullananlar yorumlarni yazabilir mi? Tesekkurler :)

bence en ıyısı en son rengını kuaforun oturması derım sen elleme

Kizlar merhaba

ben çok kullandım saçım siyahken, sorun yaşamadım ama hemen akıyordu rengi. şimdi saçım açık küllü kumral palette ile boyuyorum palette'nin küllü renklerini dene hayran kalırsın....

Loreal excellence serisini öneririm,
çok sık saç boyamıyorum, Ama boyadığımda loreal dışında kullanmam kesinlikle
çabuk akmıyor ve renkleri çok parlak, çok hoşuma gidiyor

Ben geçen gün boyadım hem üst üste 3 gün.
Yanmadı bile.
Hem oksidan kullandım 2 gün.
3.gün oriel..
Siyahtan kızıl kahveye döndüm

Back