• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Neva color dore bakır&karamel

handanderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
5
0
36
Bursa
Arkadaşlar sac rengim acık kumral..acaba neva color dore bakır ve karamelını karıstırsam nasıl olur?? Dore bakırı cok kullandım cok tatlı bı renk ama bıraz acmak ıstıyorum fakat turuncumsu bı renk olsun da ıstemıyorum dore bakıra karamel katarsam tatlı bı renk olur dıye dusundum ama cesaret edemıyorum da pek..ne yapmalıyım?:37:

neva color saçta ne kadar kalıyor kızlar hemen akıyormu ne kadar zamanda bir boya yapıyorsunuz ? :26:

ben neva colordan cok memnunum hem cok uygun hem de renklerı gayet guzel tutuyor,ama ben once dıplerı boyamadan %9luk oksıdanla boyuyorum sacımı 30 dk beklıyorum sonra da %6lık oksıdanla karıstırıp bu seferde dıplerımı boyuyorum ve 20 dk beklıyorum bu sekılde dıplerım daha acık uclarım koyu olmuyor hepsı bı renk oluyor,ıkı tuple ısımı goruyorum ve neva uygun oldugundan ıyı oluyor renklerı de kalıcı bence uzun sure gıdıyor

bende dun acık kumrala boyadım saclarımı memnun kaldım alırken suphelenmıstım fıyatı ucuz dıye satıcı bayan bunları cogu kuafor kullanıyor guvenılır dedi aldım herhangı bır yanma kasınma vs yapmadı saclarımıda yıpratmadı yumusacık oldu ustelık benım altta roflede var

ben daha yeni boyadım canım neva karamel kahve köpüğü karışımına saçlarım açık kumral oldugu halde koyu tuttu anlamdım akmış kızıl gibi sanki allahtan yüzüme yakıştırdım rengi oyüzden sorun etmiyorum ama koyu tutuyor söylim

Son düzenleme:
Back