Saç Rengi ve Saç Boyama Neva color bal rengi dipler ve uçları eşitleme lütfen yardım

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
Bayanlar merhaba saçlarım platin sarıydı diplerden 3 cm falan gelmişti daha sonrasında sarıdan sıkılıp kuaföre boyattım çikolata kahvesi yaptı sonra o renk aktı dipler karamel uçlar küllü kumral gibi olmuştu bende geçenlerde danıellanın bal köpüğü rengini aldım boyadım bu seferde diplerim tam bal tuttu uçlar sarımsı oldu diplerin ve uçların tek renk bal rengi olmasını istiyorum neva color bal rengiyle eşitleyebilirmiyim yada boya öneriniz varmıdır yardımcı olursanız sevinirim biraz uzun oldu

bence neva pek ıyı bır boya degıl annemde boyardı uclar hep akardı.palette kullan once uclarını boya saclarının sonra dıplerı.yoksa uclar akıyor devamlı.ben sımdı oyle yapıcam.

bence neva pek ıyı bır boya degıl annemde boyardı uclar hep akardı.palette kullan once uclarını boya saclarının sonra dıplerı.yoksa uclar akıyor devamlı.ben sımdı oyle yapıcam.

şu saç rengim bi eşitlensinde başka bişicik istemiyorum nevanın bal rengini çok övdülerde o yüzden ona takmış durumdayım başka renk beğenirim belki başka bişi alırım ama uçları ne kadar bekleticem dipleri ne kadar bekleticem uçlar sarı sarı çıkıo yardımcı olurmusun sen hangi renge boyuyosun

Son düzenleme:
ben koleston kullandım bır zaman once uclarını boyamama ragmen akıyordu.son gunlerde paletteye gectım altın parıltılı toffe yapıyodum renkte guzeldı ama beyazlarım yuzunden bu renk acık geldı bana 6-65 palette aldım bıraz daha koyu olsun ıstedım.tofe de 7-65 zaten.dun boyayacaktım ama vaktım olmadı bugun kızımdan vakıt bulursam boyayacagım en gec yarın boyarım.reglım yaklasıyor cunku benım sac boya tutmaz adetlıyken alacalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…