Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün bu boyayı aldım..deneyen varmı nasıl:26:
ben denedim ama tüple suyunu aldım böyle kutuda almadım gayet hoş bir renk oldu ama güneşte daha belirgin oluyordu ve kızıl saçımı çok yıpratınca siyaha boyadım şuan rahatım
koyumu peki..ben böyle koyu birenk istiyorum saçlarımda koyu
evet koyu koyu saç üstüne koyu oluyor ben az açıp yaptım tam kızıl oldu......
Boyanın nasıl olduğu zemin rengiyle alakalı bişey sen hangi rengin üzerine boyayacağını söylememişsin
Boyalı mı boyasız mı saçların?
uçlarında boya var çok az..bikonu daha açmıştım buraya koydm resmimi
Diğer konudan devam etseydin keşke neyse fazla aramadım çabuk buldum
Saç rengin koyu boya da yoksa koyu bi renk tutar
Yıkadıkça açılır gerçi kızıl çok çabuk akan bi renk
Uçlarında koyu renk boya varsa daha koyu tutar açık boya varsa daha açık
cvp veren olmadı o konuma bu boyayıda bugün aldım..başlığa bunu yazınca ilgi çeker belki die düşündüm her neyse uçları açık renk..hiç kızıl denedm daha bu ilk olacak inş yüzüme gider
Ben koyu renk saçlarda (boya olsun olmasın) saç renginin biraz açılması öyle boyanmasını öneririm
Ama zaten kızıla boyayacağın için çok akan bi renk olduğundan sık sık boyamak zorunda kalacaksın ve yıpranacak saçın
Bi de açıcıyla yıpratmak istemezsin heralde
Bi de kızıldan dönmek çok zor onu da ekleyeyim beğenmezsen sıkıntı olur senin açından
Resim eklersin boyayınca yakışıp yakışmadığına karar veririz
dönmek niye zor anlamadım zaten çabuk akmıyomu..
Akıyor da yine kızıl tonları akıyor akmasından kasıt kendi rengine dönmesi falan değil yani
Çok koyu bir renge boyamadığın sürece kızıllığı zor geçirirsin siyah bile yapsan kızıl yansımalar olur saçında