Saç Rengi ve Saç Boyama Neva Color 10.00 Doğal platin saçımı açmadı!

MeDceZir

Kuzularımı çook seviyorum
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
885
42
643
Slm arkadaşlar, gittiğim kozmetikçi saç rengimi açmak için bunu tavsiye etti. Biraz önce saçımın bir tutamında denedim ama hiç açılmadı. Neden olabilir. Miktarını mı ayarlayamadım acaba? Biraz boyadan sıktım birazda sıvısından koydum. 30 vol. vermişti bana. İyi ayarlayamadım mı acaba? Ay bıktım gerçekten en iyisi kuaföre mi gitsem. Ya da sizin tavsiyeleriniz var mı? Nevanın tarçın bakırını yaptım dipler turuncu altlara tutmamıştı. Sonra küllü çok açık kumralla, açık kumral karıştırıp boyadım biraz turunculuk gitti ve birazda açıldı aslında çok koyu değil saçlarım. Karamel gibi. Gülben Ergenin saçını çok beğeniyorum. Nasıl elde edebilirim acaba?

Eklentiler

• $images.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 270
bu rengi sacinin acmadan yapman zor... sacin ancak acik kumral olursa oda hic boya degmemis hali ozaman en acik sac boyasi ile boyarsan belki tutar sacinda boya varsa uzgunum ama boya boyayi acmaaaaaaaaaaaazzzzzzzz...... yani ya sacina silici kullanicaksin sonra bu tona boyayacaksin ki bu ton tek bir renk deil icinde altinlik var... ve balyaj uygulamislar... evde zor bu ....

Saol cnm cevabın için.

Yok mu kızlar başka fikir verecek. İlla ki o renk olsun demiyorum. O tonlarda olsun istiyorum. Tek renk olarak neyle boyasam. Anlamadım ki bu işten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…