Cilt Bakımı Ürünleri Neutrogena

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

qamzeLi

pamuşum
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
491
0
arkadaşlar neutrogena nemlendirici kullananlar var mı aranızda?memnun kaldınız mı?

benda almayı düşünüorum canım...ben neutrogenanın temizleme kalıbını kullanıorum akneye yatkın ciltler için olanını..şimdi bepantholüm war o bitsin neutrogenanınkini almayı düşünüorum ama benm cildim karma we çok dengesiz yani t bölgesi çok yağlı dier kısımlar da çok kuru..karma ciltler için olanı dengeliomuş yazıodu arkasında...kullanıp yorum yapan olursa bende çok sewinçem

eet ben kullandım bi süre, benim cildim karma t bölgesi yağlı, yanaklarım ise çok kuru ve hassas.
karma cilt için olan losyonunu almıştım, baya da büyük bi şişe, daha bitmedi ama kışın bephanten kullanıyorum, yazın neutrogena. memnundum ben, sivilceye sebep olmuyor ve hassas ciltlere uygun. ama t bölgesinin yağlanmasını pek önlemiyor yine de.

göz makyajı temizleyicisi, lipstick, el ve ayak kremlerini kullanıyorum... hepsinden çok memnunum. nemlendiricisi de eminim gayet iyidir..

aynen benim cildimde karma.t bölgesi yağlı yanak kısmım kuru ve hassastır.neutrogena denemek istiyorum ama korkuyorum kızarıklık sivilce falan yapar die işte fisfisfis
kullanan arkadaşlar yorumlarınızı yazın lütfen..

benda almayı düşünüorum canım...ben neutrogenanın temizleme kalıbını kullanıorum akneye yatkın ciltler için olanını..şimdi bepantholüm war o bitsin neutrogenanınkini almayı düşünüorum ama benm cildim karma we çok dengesiz yani t bölgesi çok yağlı dier kısımlar da çok kuru..karma ciltler için olanı dengeliomuş yazıodu arkasında...kullanıp yorum yapan olursa bende çok sewinçem

canım, bepantholden memnun kalmadın mı?

kaldım canım ama çok yağlandırıo pasparlak oluo suratım onu sürünce..yoksa yumuşacık yapıo bi sorunum yok ama işte çok yağlı

anladım canım.acaba eczanelerde falan neutregonenın tersterını verirler mi ki?Yüzüne nasıl geleceğini bilmeden alıyosun memnun kalmıyorsun boşa gidiyo.

anladım canım.acaba eczanelerde falan neutregonenın tersterını verirler mi ki?Yüzüne nasıl geleceğini bilmeden alıyosun memnun kalmıyorsun boşa gidiyo.

canım eczaneden almamıştım ben bilemiyorum tester verirler mi ama sanırım cilt tipimiz aynı, bence sorun yaşamazsın. yalnız T bölgesinde yağı azaltma yapmıyor. sadece bir süreliğine parlamayı önlüyor. allerji yapmaz, ben çok nemlendirici kullandım, olay falan hep alerji yaptı, neutrogena yapmadı canım.

kızlar madem cilt tipimiz aynı bende size bi soru sormak istiorum..benm burnum çok parlıo yo bölge yağlı olduğundan.bende pudra sürüorum hergün ama onu da yapmak istemiorum sizin de bu sorununuz war mı neler yapıosunuz bunu engellemek için çünkü dier kısımlar yanaklarım flan oldukça kuru we hassas

kızlar madem cilt tipimiz aynı bende size bi soru sormak istiorum..benm burnum çok parlıo yo bölge yağlı olduğundan.bende pudra sürüorum hergün ama onu da yapmak istemiorum sizin de bu sorununuz war mı neler yapıosunuz bunu engellemek için çünkü dier kısımlar yanaklarım flan oldukça kuru we hassas

hehe :) aynı sorun bende de var =)
çözüm bulan varsa ben de bekliyorum =)

ben bu markaya çok güweniorum açıkçası..eeğer memnun kalmazsam da ellerime falan kullanırım ama memnun kalmıycaamı sanmıorum

nemlendiricisi bilmem ama likit yüz temizleme sabununu kullandım berbat hiç bir işe yaramamıştı

ben neutrogena'nın spf 15 yoğun nemlendiricisini kullanıyorum, çok memnunum. normalde cildim kuru, tonikle cildimi temizleyip sürüyorum sabahları çok güzel ve uzun süreli nemlendiriyo. ayrıca göz çevresi kremini kullanıyorum ki nemlendirmesi çok güzel, rahatlatıyo göz çevresini.
bide banyo sonrası kullanılan body oil var susam yağı içeriyo duştan çıkınca kurulanmadan nemli vücuda yediriyosunuz harika yumuşacık yapıyo, kıyafetler üstünüzden kayıp gitcek gibi ki benim cildim duştan sonra kupkuru olur:)

X