Cilt Bakımı Ürünleri Neutrogena yüz temizleme ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

olimpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
122
2
merhaba hanımlar, forumda bu konuyu çok aradım ama bir türlü bulamadım yüz temizleme jeli alacağım ve neutrogena bu konuda pek çok kişi tarafından övülen bir marka ama daha önce cilt bakım ürünlerini hiç kullanmadım kremleri hariç. deep clean visibly clean vs çok çeşidi var kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi hangisini alacağıma karar veremiyorum. karma ve hassas bir cilde sahibim. özellikle siyah noktalar için parçacıklı bir temizleyici aldığımda hemen kızarıyorum. makyaj sonrası yüzümü iyi temizlesin yeterli. biraz sipariş verir gibi oldu ama affedin

Son düzenleme:
neıtrogene iyi bi markadır ben yüz temizlemek için jel olanlarından kullanıyorum ama olay'in benimkisi.eğer cildine sakıncalı olduğunu düşünüyorsan taneciksiz olanlarından al derim cnm.taneciksiz olanlar diğerlerine göre daha yumuşak yapıyo cildi.

ben kullanıyorum 3ü 1 arada olanını cildim aşırı derecede yağlı memnunum şimdilik.

benim cildim de karma ve hassas. zaman zaman minik sivilceler çıkar. ben visibly clear serisinden yüz temizleme jelini kullanıyorum turuncu jel şeklinde, pompalı ambalajda olanı. memnunum güzel temizleniyor ve durularken kalıntı bırakmıyor.

bende bugün lo roche posay aldım hassas ciltler için ... bence onu deneyebilirsin .. herkes övüyor ... ilk kez kullandım ama bir ferahlama oldu sanki ... yada bana öle geldi bilmiyorum .. fiyatıda uygun ben nemlendiriciyle birlikte aldım .. kapmanya vardı .. 47 lira tuttu ikisi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…