• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Neutrogena Visibly Clear Hızlı Etkili Sivilce Jeli

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

cCchen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
476
7
26
Günaydınlaar, rüyamda görmüş gibi sabahın 7sinde konu açıyorum :D Neyse arkadaşlar Neutrogena'nın Visibly Clear isimli yeni serisini illaki merak edenler vardır, ben sadece sivilce jelini denedim.Vaadettiği gibi 4 saatte sivilcelere etki etmiyo bi kere bunu kabullenmemiz gerekiyo :D Fakat ben 3 gündür sabah ve akşam sürüyorum, 3 aydır falan yanağımdan hiç gitmeyen birkaç sivilce vardı ( ağdadan dolayı oluşmuştu ), maskeler, limon suyu vs. denedim hiç bir etkisi olmamıştı, bu jel onları söndürdü yavaş yavaşta kuruyo 1-2 haftaya tamamen kurutacağını düşünüyorum. Kızarıklıkları ve izleride iyileştiriyo. Denemenizi öneririm ben 9.95 tl'ye aldım, memnunum şimdilik.

ya ben neutragena nın pembe greyfurt serisinden peeling jel kullanmıştım
ama yüzüm birden sivilce tarlasına döndü
hiç hayatımda o kadar sivilce birden çıkmamıştı
o yüzden korkuyorum bu markadan ama merak ettim bunu
cildin nasıl yağlı mı kuru mu ?

Günaydınlaar, rüyamda görmüş gibi sabahın 7sinde konu açıyorum :D Neyse arkadaşlar Neutrogena'nın Visibly Clear isimli yeni serisini illaki merak edenler vardır, ben sadece sivilce jelini denedim.Vaadettiği gibi 4 saatte sivilcelere etki etmiyo bi kere bunu kabullenmemiz gerekiyo :D Fakat ben 3 gündür sabah ve akşam sürüyorum, 3 aydır falan yanağımdan hiç gitmeyen birkaç sivilce vardı ( ağdadan dolayı oluşmuştu ), maskeler, limon suyu vs. denedim hiç bir etkisi olmamıştı, bu jel onları söndürdü yavaş yavaşta kuruyo 1-2 haftaya tamamen kurutacağını düşünüyorum. Kızarıklıkları ve izleride iyileştiriyo. Denemenizi öneririm ben 9.95 tl'ye aldım, memnunum şimdilik.

aa gerçekten mii? senin adına çok sevindim canım. darısı bizlere inş. fiyatı da çok iyiymiş. hem sivilceye hem izlere iyi gelmesi de hepimizin tek isteği. ilerleyen günler de gelişmeleri yazar mısın canım?

ya ben neutragena nın pembe greyfurt serisinden peeling jel kullanmıştım
ama yüzüm birden sivilce tarlasına döndü
hiç hayatımda o kadar sivilce birden çıkmamıştı
o yüzden korkuyorum bu markadan ama merak ettim bunu
cildin nasıl yağlı mı kuru mu ?

Pembe greyfurtun siyah nokta için olduğunu söyledi satıcı kız, ben onun için gitmiştim ama siyah nokta diyince almadım çok şükür o sorunum yok bunu önerince ve övünce denemekten zarar gelmez diye düşündüm :) Cildim karma canım T bölgem yağlı gerisi normal

aa gerçekten mii? senin adına çok sevindim canım. darısı bizlere inş. fiyatı da çok iyiymiş. hem sivilceye hem izlere iyi gelmesi de hepimizin tek isteği. ilerleyen günler de gelişmeleri yazar mısın canım?

Tabiki yazarım tatlım :)

Kızlar bu ara yanaklarımda etrafı kırmızı olan bir sürü sivilce çıktı ki hiç çıkmaz bende önce doğal yöntemlerle geçirmeye çalıştım tarçın-limon,elma sirkesi su gibi ama bana mısın demedi ben de bu jele denk geldim bir haftaya yakın zamandır kullanıyorum faydasını gördüm ama ekstra yaptığım bir şey daha var birleşince mi daha etkili oldular emin değilim kısacası ben memnun kaldım tavsiye ederim

Back
X