Rana_Yurdanur Sevgi ispat ister Kayıtlı Üye 11 Eylül 2008 168 0 30 Mart 2009 Konu Sahibi Rana_Yurdanur #1 Neutrogena kullanan var mı ?
eylultamer Nirvana Kayıtlı Üye 31 Mart 2008 916 14 31 Mart 2009 Konu Sahibi Rana_Yurdanur #2 ben karma ciltler için olan nemlendiricisi kullanıyorum cnm memnunum şimdilik , daha önce likit yıkama jelinide kullanmıştım ama ondan çok memnun kalmamıştım , ama nemlendirici iyi geldi bana ..
ben karma ciltler için olan nemlendiricisi kullanıyorum cnm memnunum şimdilik , daha önce likit yıkama jelinide kullanmıştım ama ondan çok memnun kalmamıştım , ama nemlendirici iyi geldi bana ..
_zhy_ mis kokulu yalanlar x)) Kayıtlı Üye 1 Eylül 2008 237 0 38 31 Mart 2009 Konu Sahibi Rana_Yurdanur #3 şuan likit jelini kullanıyrm temizlemk için. güzel temizlyo ama sonrasnda bana kaşıntı yapıyo yüzümde.bilmiyrm neden oluyo hassas cildim ondn olabilir
şuan likit jelini kullanıyrm temizlemk için. güzel temizlyo ama sonrasnda bana kaşıntı yapıyo yüzümde.bilmiyrm neden oluyo hassas cildim ondn olabilir
selin_as mutluyum :) Kayıtlı Üye 19 Haziran 2008 5.777 9 31 Mart 2009 Konu Sahibi Rana_Yurdanur #4 ben el kremini kullanıyorum çok güzel yumusacık yapıyor ve uzun süre kalıyor elde. slikonlu zatii:roflol:
ben el kremini kullanıyorum çok güzel yumusacık yapıyor ve uzun süre kalıyor elde. slikonlu zatii:roflol:
eylultamer Nirvana Kayıtlı Üye 31 Mart 2008 916 14 2 Nisan 2009 Konu Sahibi Rana_Yurdanur #5 _zhy_ .!.: şuan likit jelini kullanıyrm temizlemk için. güzel temizlyo ama sonrasnda bana kaşıntı yapıyo yüzümde.bilmiyrm neden oluyo hassas cildim ondn olabilir Genişletmek için tıkla... doğrudur bende kullanmıştım likit yıkama jelinden bendede aynı şeyi yapmıştı bende kullanmayı kesmiştim ..
_zhy_ .!.: şuan likit jelini kullanıyrm temizlemk için. güzel temizlyo ama sonrasnda bana kaşıntı yapıyo yüzümde.bilmiyrm neden oluyo hassas cildim ondn olabilir Genişletmek için tıkla... doğrudur bende kullanmıştım likit yıkama jelinden bendede aynı şeyi yapmıştı bende kullanmayı kesmiştim ..
papatya33 kocişinin kuzusu Kayıtlı Üye 9 Haziran 2008 633 15 4 Nisan 2009 Konu Sahibi Rana_Yurdanur #6 yüz yıkama jeli,peeling ve el kremini kullanıyorum hepside süpeeerr.
Emrivaki Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2008 1.425 2 4 Nisan 2009 Konu Sahibi Rana_Yurdanur #7 cildim çook kuruyken sabununu kullanmıştım biraz düzelme olmuştu yumuşacık yaptı ama sonra bıraktım herhangi bi kötü etkisi olmadı
cildim çook kuruyken sabununu kullanmıştım biraz düzelme olmuştu yumuşacık yaptı ama sonra bıraktım herhangi bi kötü etkisi olmadı
kiskivrak mutluluk çok yakın Kayıtlı Üye 22 Haziran 2007 3.523 2.320 14 Nisan 2009 Konu Sahibi Rana_Yurdanur #8 deep claen serisini kullanmistim berbatti oldugu gibi cöpe gitti