- 9 Eylül 2015
- 157
- 87
- 18
- Konu Sahibi Ebruli8991
Arkadaşlar göz tembelliği tedavisi ile nörovizyon tedavisi uygulayan bilen duyan kimse var mı. Bu konu hakkında bilgisi olan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reserve. Bende de goz tembelligi var.
Takipteyim
Gittim yuzde falan bilmiyorum:)gozluk numaram sag gozum 3.75 sol gozum 1.75 baya yuksekDoktora gittiniz mi araştrma yaptınız mı hi . Yüzde kaç sizinki?
Hadi canim senin ne kadar ki? Benim sag gozum kor olma yolunda ilerliyo yani yazilari okuyamaz oldumHaline şükretmeni tavsiye ederim
Siz denediniz mi peki veya yakınlarınz. Bana gerçekten deneyen biri lazım. Genellikle kulaktan dolma bilgiler oluyor da%90 -95 olumlu sonuç alıyor hastalar. zaten oyun oynuyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam günde 45 dk falandı. karanlık bir odada oynanıyor zevkli de. belli kriterler var tabi tedavinin uygulanması için, öreğin görme yüzdesinin %20den az olmaması gerekiyor vs.
Siz denediniz mi peki veya yakınlarınz. Bana gerçekten deneyen biri lazım. Genellikle kulaktan dolma bilgiler oluyor da
fiyat bilgisi verir misiniz ne kadar maliyeti ve kaç ay sürüyor tedaviBizzat kendim uyguladım. özel bir göz kliniğinde çalışıyordum o zmanlar bu tedavi yeni çıkmıştı eğitimini aldım ve hastalara bizzat ben uyguladım ve mükemmel sonuçlar aldık. olumsuz hiç hastam olmamıştı.
iki farklı tedavi yöntemi vardı, yanlış hatırlamıyorsam biri 450 usd diğeri 900 usd 40 seans sürüyor ve her seans 30-35 dk. bi gün yapıp bi gün ara veriyorsunuz.fiyat bilgisi verir misiniz ne kadar maliyeti ve kaç ay sürüyor tedavi
muhtemelen tevadiyi uygulamıyordur. ondan öyle söylemiştir tamamen ticari. bizzat görmesem yaşamasam bilmesem inanacağım amaa...Şuanki maliyeti daha fazla sanırım. Ama en son gittiğim doktor çok bişey değişmedğini ve Paraná yazık gibi laflar etti
aynen öyle olmuş canım, doğruyu bulmak çok zor.Bana cesaret veriyosun. İnan sağlık artık o kadar hafife alınıyor ki ;( herşey maddiyat olmuş. Doktorlar artık sağlık değil maddiyata bakıyo bu çok acı ve vebali büyük
tıp her geçen gün ilerliyor, üzülme muhakkak çıkar bir tedavisi :)Keske bende en azindan yuzde yirmi goruyor olabilsem. Guzel bir tedaviymis