• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neurovision Tedavisi

Ebruli8991

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
157
87
18
Arkadaşlar göz tembelliği tedavisi ile nörovizyon tedavisi uygulayan bilen duyan kimse var mı. Bu konu hakkında bilgisi olan?

Benimki biraz farklı. Katarakt oldm ben ayrıca göz tembelliği dendi bilemiyorm

%90 -95 olumlu sonuç alıyor hastalar. zaten oyun oynuyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam günde 45 dk falandı. karanlık bir odada oynanıyor zevkli de. belli kriterler var tabi tedavinin uygulanması için, öreğin görme yüzdesinin %20den az olmaması gerekiyor vs.

%90 -95 olumlu sonuç alıyor hastalar. zaten oyun oynuyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam günde 45 dk falandı. karanlık bir odada oynanıyor zevkli de. belli kriterler var tabi tedavinin uygulanması için, öreğin görme yüzdesinin %20den az olmaması gerekiyor vs.
Siz denediniz mi peki veya yakınlarınz. Bana gerçekten deneyen biri lazım. Genellikle kulaktan dolma bilgiler oluyor da :(

Siz denediniz mi peki veya yakınlarınz. Bana gerçekten deneyen biri lazım. Genellikle kulaktan dolma bilgiler oluyor da :KK43:

Bizzat kendim uyguladım. özel bir göz kliniğinde çalışıyordum o zmanlar bu tedavi yeni çıkmıştı eğitimini aldım ve hastalara bizzat ben uyguladım ve mükemmel sonuçlar aldık. olumsuz hiç hastam olmamıştı.

Bizzat kendim uyguladım. özel bir göz kliniğinde çalışıyordum o zmanlar bu tedavi yeni çıkmıştı eğitimini aldım ve hastalara bizzat ben uyguladım ve mükemmel sonuçlar aldık. olumsuz hiç hastam olmamıştı.
fiyat bilgisi verir misiniz ne kadar maliyeti ve kaç ay sürüyor tedavi

iki
fiyat bilgisi verir misiniz ne kadar maliyeti ve kaç ay sürüyor tedavi
iki farklı tedavi yöntemi vardı, yanlış hatırlamıyorsam biri 450 usd diğeri 900 usd 40 seans sürüyor ve her seans 30-35 dk. bi gün yapıp bi gün ara veriyorsunuz.

Şuanki maliyeti daha fazla sanırım. Ama en son gittiğim doktor çok bişey değişmedğini ve Paraná yazık gibi laflar etti

Şuanki maliyeti daha fazla sanırım. Ama en son gittiğim doktor çok bişey değişmedğini ve Paraná yazık gibi laflar etti
muhtemelen tevadiyi uygulamıyordur. ondan öyle söylemiştir tamamen ticari. bizzat görmesem yaşamasam bilmesem inanacağım amaa...

Bana cesaret veriyosun. İnan sağlık artık o kadar hafife alınıyor ki ;( herşey maddiyat olmuş. Doktorlar artık sağlık değil maddiyata bakıyo bu çok acı ve vebali büyük

Keske bende en azindan yuzde yirmi goruyor olabilsem. Guzel bir tedaviymis

Back