Arkadaşlar bundan 1,5 2 ay kadar öncesinde eşim netvariumdan bir tekstil eşyası beğenmişti ve sözde kampanyalı fiyata satıyorlardı,yanında da başka bir ürün yarı fiyatına alma hakkı vardı.Bizimde hoşumuza gitti,eşime sordum güvenilir bir yermidir diye?büyük bir site aldatmaca olduğunu sanmıyorum dedi.Biz inanarak seçtiğimiz ürünü sipariş ettik,kredi kartından çekildi taksitle.Bir haftaya kadar ürünler geldi,fakat o gelen tekstil ürünü çok farklı görünüyordu internette resimde gördüğümüz üründen değildi daha basit duruyordu,bizim hoşumuz gitmedi ve iade hakkımız vardı.İade şartlarında ürünün etiketini koparmadan 1 ay içinde kargoyla geri yolladığımız taktirde paramızı kredi kartına geri yatıracaklardı,ertesi gün kargoyla hemen geri yolladık.Bir hafta iki hafta bir ay derken ne para yattı ne haber geldi,kredi kartının özetine baktığımızda ay ay taksit ödendiğini gördük boş yere,kaç defa mesaj attık cevap gelmedi,telefonla aradık otomatik telesekretere bağlamışlar biz size döneceğiz diyordu.Ama ne geri dönen ne de parayı hesaba yatıran olmadı,bu sahtekar dolandırıcı siteden ağzımız yandı ve şimdide sizlerinde canı yanmasın diye uyarmak istedim,hakkımızı helal etmiyoruz çektikleri para 200 tl kadar onları zengin etmez ama dilerim burunlarından gelir,insanları kandırıp iade diye paralarını alıp geri vermeyen sahtekar düzenbaz bir alışveriş sitesi değil,dolandırmaca sitesiymiş ve nasıl bu parayı alacağımızı bilmiyorum ama elimizden geleni yapacağız o yüzden sizlerde çok dikkat edin,her alışveriş sitesi isimleri ne kadar duyulmuşta olsa güvenilir değil!!!!Özelliklede Netvarium sahtekarları baş sırada!!!!!