Netten ayakkabi alanlar bi bakar misinizzz?

Ayak kac cm o onemli.
25 cm ayak 38 numara olmaz, benim 24 cm ben 38 giyiyorum.
Olmadi siteye mail atin ic tabani kac cme denk geliyor diye, markadan markaya hatta modelden modele degisiyor bu.
Ben hep aliyorum ayakkabi, hep tam olmustur ama cm hesabi alirim, numaraya takilmam.
Nike air 38 iken nike huarache 39 oluyor, adidas 38-38,5.

Marjin marka ayakkabi begendim.ama hic netten almadim bulundugum yerdede subesi yok.elim gidiyo surekli esimde iadesiyle ugrasamam ona gore al dedi.kaliplari nasil dar mi?38 giyjyorum trendyolda 39 kalmis alsam mi?nasil aliyorsunjz ayakkabiyi netten?beden skalasina baktim ayagimi olcup 25cm 39 denk geliyor trendyola gore ama dogru mu??alanlar yardimci olurmusunjz??ozur dilerim sacma bi konu oldu ama...
trendyol iadesi çok kolay . hiç takılmayın alın olmazsa iade edin. Eşiniz değil kendiniz iade edersiniz

Ben olmazsa kargodan iade ediyorum zor değil zaten eşine gerek yok içinde kalmasın gönder olmazsa iade edersin çünkü net birşey diyemem bende trendyoldan alıyorum bazen 36 bazen 37 bazen 36.5 oluyor olmayınca gönderiyorum kargocu bile tanıyor artık “abla küstürdün oldun internet sitelerini geri gönderiyorsun sürekli “ dedi :))

marjin çok aldım tam tutuyo numaram
Benimde dogumdan sonra ayaklarim biraz buyudu..ama yine 38 olan ayakkabilarimi giyiyorum.37hic olmuyor artik..acik topuklu bir ayakkabi begendigim buyuk kucuk hangi noyu aliyim bilemedim..25cm 39denk gelirmis...ama normalde 38...

Marjin den 4 çift ayakkabı ve 1 terlik aldım. Kalıpları normal. Ama şekline falan dikkat et deri olmayan ayakkabıları bayağı sert ayağı acıtıyor. Bir tanesini giyemiyorum hiç o yüzden.
Acik topuuklu bi ayakkabi begendigim..size zahmet ayaginjzin olcusunu ve aldiginiz noyu yazar misiniz?marjin sonucta aldiginjz ona gore bende aliyi..

Back
X