Netten ayakkabi alanlar bi bakar misinizzz?

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Marjin marka ayakkabi begendim.ama hic netten almadim bulundugum yerdede subesi yok.elim gidiyo surekli esimde iadesiyle ugrasamam ona gore al dedi.kaliplari nasil dar mi?38 giyjyorum trendyolda 39 kalmis alsam mi?nasil aliyorsunjz ayakkabiyi netten?beden skalasina baktim ayagimi olcup 25cm 39 denk geliyor trendyola gore ama dogru mu??alanlar yardimci olurmusunjz??ozur dilerim sacma bi konu oldu ama...

Ben terlikte 35,sandalette 36 ,babette de 37 giyiyorum.
Netten de hep bu şekilde alıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
İadesi zor değil eşinize gerek yok siz kargoya götürür iade dersiniz başka bir esprisi yok zaten,iadeyi alınca da direk hesabınıza yapıyorlar para iadesini.

37 giyiyorum genelde, ama doğumdan sonra 38 de giyebildiğimi farkettim, 37 alıyorum olmazsa 38 ile değiştiriyorum, ellerinde yoksa para iadesi yapıyolar, bilindik sitelerde hiç sorun yaşamadım

Trendyolda genelde birebir tutuyo.mesela ben bambiden aliyorum 39 giyiyorum tam oluyo ayagima.bence buyuk almayin 1 numara bile cok farkediyor

Hemen hemen her şeyi netten alıyorum garanti olsun diye 2 farklı beden alıp kimyanı iade ediyorum

Marjin marka ayakkabi begendim.ama hic netten almadim bulundugum yerdede subesi yok.elim gidiyo surekli esimde iadesiyle ugrasamam ona gore al dedi.kaliplari nasil dar mi?38 giyjyorum trendyolda 39 kalmis alsam mi?nasil aliyorsunjz ayakkabiyi netten?beden skalasina baktim ayagimi olcup 25cm 39 denk geliyor trendyola gore ama dogru mu??alanlar yardimci olurmusunjz??ozur dilerim sacma bi konu oldu ama...

Marjin den 4 çift ayakkabı ve 1 terlik aldım. Kalıpları normal. Ama şekline falan dikkat et deri olmayan ayakkabıları bayağı sert ayağı acıtıyor. Bir tanesini giyemiyorum hiç o yüzden.

Bi de trendyoldan alacaksınız sıkıntı etmeyin, o sitenin iade süreci falan çok hızlı ben çok memnunum. diğer sitelerden ben de almıyorum çünkü çok uzuyor süreç.

2 bedeni de alin, tekini iade ederiniz olmazsa, hiç olmazsa ikisini de iade edersiniz, internetten ben de alıyorum ayakkabı. iadesinde sikinti olmaz..alin gecin derim..

Bot falan gibi bir ayakkabıysa 1 numara büyük belki ama normal ayakkabı asla büyük almam ayağım çıkıyor bence büyük almayın

Kız degistirseydin ya. Hemen rafa kaldirmissin netle iliskini:KK48: ben her şeyimi netten alıyorum. Genelde sorun yaşanmam. Sıkıntı olursa değişim yaptırıyorum zaten.
Ancak canta vs aliyorum hani beden sorunu olmayan seyler:)) valla degstrmedim ayakkabiyida kv eye verdim bize geldiginde yazlik ayakkabi getirmemisti.

Ben netten sevmiyorum ancak elektronik esya :) ondada o esyalari gezerken skliyorum dukkan dukkan:) beyaz esyami bile ilk girdigim dukkandan toplu almistim:)) o kadar yani

Kiyafet ayakkabi canta.. benim o kumasa dokunmam koklamam hissetmem lazim:) netten olunca olmuyo bu dediklerim.. o yuzden nadir biseler aliyorum bole. Sutyenlerimi bile deneyebilecegim bir yerden aliyorum. Her beden ayni olmuyo alip evde denesem gotursem bazen 4 defa gitmem gerekir. O yuzden onu aldigim yerde bellidir mesela.. netten alsam hele bilmiyorum kac defa geri yollarim:)

Ben aldım bi kac kere gayette memnunum trendyolun urunlerini beğeniyorum ayak numaraniza gore alın umarım sknti olmaz

Tavsiyem ayakkabı numaranız neyse onu alın. Çok nadir olur kalıbı uymaması. Bir de diyelim aldınız uymadı eşiniz uğraşmadı. Kargoya gidiyorsunuz bu iade kargo diyorsunuz onlar zaten anlaşmalı olduğu için adres bile sormayacaklar bitti bu kadar. Uğraşacak ne var onu anlamadım.

Ancak canta vs aliyorum hani beden sorunu olmayan seyler:)) valla degstrmedim ayakkabiyida kv eye verdim bize geldiginde yazlik ayakkabi getirmemisti.

Ben netten sevmiyorum ancak elektronik esya :) ondada o esyalari gezerken skliyorum dukkan dukkan:) beyaz esyami bile ilk girdigim dukkandan toplu almistim:)) o kadar yani

Kiyafet ayakkabi canta.. benim o kumasa dokunmam koklamam hissetmem lazim:) netten olunca olmuyo bu dediklerim.. o yuzden nadir biseler aliyorum bole. Sutyenlerimi bile deneyebilecegim bir yerden aliyorum. Her beden ayni olmuyo alip evde denesem gotursem bazen 4 defa gitmem gerekir. O yuzden onu aldigim yerde bellidir mesela.. netten alsam hele bilmiyorum kac defa geri yollarim:)
Evlenene kadar ben de öyle düşünürdüm. Netten alışverişi pek mantıklı bulmazdim. Evin her şeyimi netten aldık her türlü kıyafet ayakkabı vs çocuğun bezini bile. Ama yine de dokunarak deneyerek alışveriş yapmak başka...

Back
X