• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

netten alışveriş !!!

nalanbilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
288
1
68
Eskişehir
kızlar üç gün önce markafoniden ayakkabı sipariş ettim kredi kartı bilgilerimi verdim teslimat günü de yazıyordu arada girip bakıyordum kargoya verildi mi diye ama bugün girdiğimde ne geçmiş siparişlerde gözüküyor ne de var olanlarda o aldığım ayakkabıya dair hiç birşey yok üstelik butik de kapanmış napıcam ben anlayamadım şimdi :(

Site yöneticileriyle iletişim kurabilirseniz sorunu çözerler diye umuyorum. Genel olarak internetten giyim alışverişi yapmayı hiç mantıklı bulmuyorum hiç de iddia ettikleri gibi indirim felan olmuyor mağazaya gittiğinizde aynı ürün daha ucuz hem denemiş olursunuz hem de kargosu hayal kırıklığı vs yok bugün indirim sitesi olarak geçen sitelerde indirim felan yok bana göre belki yeri değil ama söyliyim dedim :P inşallah sorununuza da yardımcı olurlar

Siteden kaynaklı bir sorun olabilir.Böyle bir sorun yoksa ürünü temin edememiş olabilirler.Size en kısa zamanda ulaşırlar ,paranızı iade ederler ve hediye çeki verirler.Markafoni gibi kaliteli sitelerde sanmıyorum ki paranız kalsın=)

Kardeşim de markofoniden alışveriş yaptı parfüm ve ayakkabı aldı 2 gün içerisinde geldi geçen hafta yapmıştı ben yapmadım hiç alışveriş siz onay butonuna bastınız mı acaba

markafoniden çok alışveriş yaptım halada bekleyen kargolarım var sıkıntı yaşamadım sende yaşamazsın merak etme, sitelerinde problem vardır

Back
X