Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ingilizcem pek iyi değil ama anladığım kadarıyla pompa falan diyorlar nedir acaba bu normal bi büyüme değil biz kendimizi paralıyoruz 1 cm için resimlerde beden beden büyümüşler
aradaşlar ben bu nooglebery ürününü yaklaşık 1 aydır arastırıyorum..brava adlı sistemin bir benzerini yapmışlar..sonuclar gercekten güzel..hatta firmayla mailleştim..cevap bekliyorum..kardeşimin ingilizcesi iyi oldugu için ondan alıyorum bilgileri..bizim kullandıgımız pompalardan farklı olarak bi özelliği var...cevap alır almaz sizi bilgilendiricem..amazon adlı sitede hattı satısı var..ama türkiyeye girişi varmı bilmiyorum...ama kullandıgımız bitkilerden haplardan dogal yollardan daha etkili oldugu kesin...haber bekleyın benden :)
aradaşlar ben bu nooglebery ürününü yaklaşık 1 aydır arastırıyorum..brava adlı sistemin bir benzerini yapmışlar..sonuclar gercekten güzel..hatta firmayla mailleştim..cevap bekliyorum..kardeşimin ingilizcesi iyi oldugu için ondan alıyorum bilgileri..bizim kullandıgımız pompalardan farklı olarak bi özelliği var...cevap alır almaz sizi bilgilendiricem..amazon adlı sitede hattı satısı var..ama türkiyeye girişi varmı bilmiyorum...ama kullandıgımız bitkilerden haplardan dogal yollardan daha etkili oldugu kesin...haber bekleyın benden :)[/QU
canım güzel haberlerini bekliyoruz
Gerçekten sonuçlar müthiş ama Türkiye'de yok galiba
kızlar ben de foruma üye oldum ordan bi hatun seçtim kendime (tatiana adı ) onla konuşuyorum kırık ingilizcemle
ne kullanmamı önerirsin dedim o da kişiden kişiye değişir ama kombinler yapmak mantıklı olabilir dedi (pompa-hap, hap-krem vs) pompanın detaylarını gerçeklik payını da sordum daha cevap gelmedi ama gelince size de yazarım kalıcı mıymış sarkıtıyor muymuş bunlar önemli bi de türkiyeye sipariş edebiliyor muyum diye de sordum cevap atsın yazacam :)
emelinda örneği dehşet ya olabilir mi boyle birşey ... ya pump falan diyo göğüsleri sarkıtmazmı bu