Göz Çevresi Bakımı netrugena radiance boost göz çevresi bakım kremi

nzf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
165
0
arkadaşlar yeni bir krem aldım bugün göz altı morluklarım vardı int ten ve bugün güzellik danışmanı arkadşın tavsiyesi ile aldım daha başlamadım sabırsızlanıyorum ama etkisi mutlaka olumlu olan bir ürünmüş siz veya çervernizde kullannan birileri varmı acaba nasıl bir sonuç elde ettiler merak edyorum da ben sonucu alır almaz sizle yani merak edenlerle paylaşırım şans dileyin de ii gelsin ya....................eyvahedigeldismile

arkadaşlar yeni bir krem aldım bugün göz altı morluklarım vardı int ten ve bugün güzellik danışmanı arkadşın tavsiyesi ile aldım daha başlamadım sabırsızlanıyorum ama etkisi mutlaka olumlu olan bir ürünmüş siz veya çervernizde kullannan birileri varmı acaba nasıl bir sonuç elde ettiler merak edyorum da ben sonucu alır almaz sizle yani merak edenlerle paylaşırım şans dileyin de ii gelsin ya....................eyvahedigeldismile
canım bende altım sanırım aynı krem evde gidince bakıcam bir hafta oldu kullanıyorum henüz bir değişiklik yok ama ben unutuyorum bazen sabah akşam kullanmak gerekiyo gelişmeleri yazarım tatlımhihoyyythihoyyyt

canım bende altım sanırım aynı krem evde gidince bakıcam bir hafta oldu kullanıyorum henüz bir değişiklik yok ama ben unutuyorum bazen sabah akşam kullanmak gerekiyo gelişmeleri yazarım tatlımhihoyyythihoyyyt

tamam valla şuan düzenli başladım kullanıyorum.ama sizden de gelen olumlu olumsuz yorumlarıda merak ediyorum tşk edrim şimdiden.

naptınız arkadaslar yorumlarınız nasıl krem hakkında...

naptınız arkadaslar yorumlarınız nasıl krem hakkında...
valla canımben iki haftadır kullanıyorum ama şu an bir değişiklik yok krem bitene kadar devam edicembakalım inş işe yararsenağlamasenağlama

ben de dün oxygen diye bir krem aldım.o da iyiyimiş sözde.bakalım sabah aksam kullancam ben de

Bende bir haftadır kullanıyorum henüz bir etkisi yok.

ben bu kremi bir senedir her gün düzenli kullanıyorum ,göz çevresi için ve çok memnunum 2. tüpten sonra başlıyor etkileri ve hiçbir şekilde göz çevresin yağ bezeleri vb rahatsızlık vermiyor makyaj yapan açısından da rahat yapış yapış olmuyor ben tavsiye ederim ancak her ciltte nasıl etki yapar bilemiyorum .

Ben de beğeniyorum bu kremi.
Göz çevresini güzel nemlendiriyor ve aydınlık görünüm veriyor
a.s

netrougena sadece gözaltı için göz kapağınada sürülüyor mu acaba,ayrıca nemlendirmekten başka bir özelliği olmadığını duymuştum morlukları geçirmiyormuş

ben de yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ediyorum

Benim de ilk 2 hafta etkisi yoktu ama 1 ayın sonunda azaldığını görmeye başladım, ilk defa bir göz altı kreminden menun kaldım.

süper bir krem ya bende beğeniyorum valla rahatlıkla kullanabilirsiniz...

ben de kullanmıştım ama bi etkisini görmedim malesef, morluk için garnier in dışı yeşil bi solüsyonu var, ondan çok memnun kaldım ..

bendede var ama henüz kullanamdım şu anda innovanın gözaltı krmini kullanıyorum bitince onu denicemm

Netrougena'nın eski pompalı ambalajındaki el ve vücut kremi bundan on yıl önce ben daha küçük bir çocukken çok kuru olan cildimde mucizeler yaratmıştı. Berlin'in feci soğuğunda kurumuş cildimi ikinci kullanışta %50 iyileştirmişti. 2000'lere kadar dermotolojik gücünü koruyan bu marka şimdilerde daha çok kozmetiksi bir yapıya büründü adeta.

Ben bu ürününden çpk memnun kalmadım itiraf edeyim. Uzun süre kullanmama rağmen nemlendiricilik açısından da beni tam anlamıyla tatmin etmedi ne yazık ki; ama güneş koruma faktörlü nemlendiricisini göz çevreme de kullanıyorum. O daha çok nemlendiriyor.

Bu krem süper! Benim genetik göz çevresi morluklarım var, ona bile iyi geldi düzenli kullanımda... :))

X