Nessira'nın meme ameliyatı 14 ekim (Hasan Fındık )

canım çooooook geçmiş olsun ve hayırlı olsun sende memişliler kervanına katıldın sıra bende artık yarın büyük gün istediğin gibi olmasına çok sevindim

Geçmiş olsuuuuuuuuuuuun Ben ilk gün hiç kalkamamıştım sürekli tansiyonum düşüyordu bak sen ne güzel kalkmışsın, Oldu da bitti maşallah, nazar değmez inşallah
ay valla ayaga kalkıp yurumek daha iyi geliyor:) bende hiç kalkamıycam sandım ama şükür kalkabıldım cok fena tansıyon düşüklügü boncuk boncuk ter sırılsıklam oluyorsun ..

ay valla ayaga kalkıp yurumek daha iyi geliyor:) bende hiç kalkamıycam sandım ama şükür kalkabıldım cok fena tansıyon düşüklügü boncuk boncuk ter sırılsıklam oluyorsun ..
ayyy canım çoğu gitti memişlerini görebiliyomusun..bide diren varmı ?

kesinlikle oyle bunu bi kez daha anladım ıyıkı hasan beye guvenle girdim mutlu bi sonucla cıktım :) yahu bendede neler varmış yok taş cıktı yok bu fibrokist neyse allah daha beterınden saklasın.

kesinlikle oyle bunu bi kez daha anladım ıyıkı hasan beye guvenle girdim mutlu bi sonucla cıktım :) yahu bendede neler varmış yok taş cıktı yok bu fibrokist neyse allah daha beterınden saklasın.
haha iyiki hasan beye ameliyat oldum uazmıştım ama atlamış komik bi yazı olmuş abooo :)

şimdi.pek bişey anlamıyorum aslında cıplak gormem lazım buyuk ama :) valla hoc bekşemıyordum 350 bile hayaldi yani

ayyy canım çoğu gitti memişlerini görebiliyomusun..bide diren varmı ?
goruyorumda medıcsl sutyenli şöle cıplak goremedım henüz diren takılmadı hasan bey tercıh etmıyordu zaten yani takılmayacagını biliyordum cok mutluyum yarın heyecanla semib nasıl olcak dıye beklıyorum valla hıc korma oyle abartı hıc bişey yok:)

cepten yazmakta ne zormuş hata yapıyorym kusurma bakmayın canlar:))
cooook gecmis olsun nessira.sukur saglicakla atlattin cnm.insallah sonuc ta memnun edici olur..adins cok sevindim.agri surecleri hakkinda da bizi bilgilendir.insallah minumum olur...

şimdi.pek bişey anlamıyorum aslında cıplak gormem lazım buyuk ama :) valla hoc bekşemıyordum 350 bile hayaldi yani
Tatlıımm gecmis olsun bitti artık sükür ki iyisin..belki inanmayacaksın ama sabah gözümü acar acmaz aklıma ilk kendi ameliyatım geldi sonrada senn..icim acıdı empati yaptım nessiracım şimdi nasıl heyecanlıdır diye..c cup mı oldun seennnn

cooook gecmis olsun nessira.sukur saglicakla atlattin cnm.insallah sonuc ta memnun edici olur..adins cok sevindim.agri surecleri hakkinda da bizi bilgilendir.insallah minumum olur...

valla antıbıyotık ve ılçlar ayı gelıyor oyle şiddetlı bi agrım yok ilaç tesırı gecınce kalarım sırtım agrıdı baya ama oyle dayanılmıycak gibi degıl yarım saat once yıne igne yaptılar şuan yıne daha iyiyim ne oluyor ne bıtıyor yazacagım talım merak etme yarın eve gıdınce nasıl olcak acaba burası rahat :)

ayy cnm ya bak seninde az kaldı cok güzel bi mutluluk bu :) sabah heyecanlandım cok fena ama sakınleştırıcı verıldı ameliyathaneye gırdım küt gitmişim hangı arada anlamadım valla:) dolu bır c yyaptım sen oyle istedınya dedi bana şeker doktorum :)

Bak ya bana yazmıyor da kk la takılıyor

canım senin adına çok mutlu oldum :) bakalım bende yazarım size

canım sporcu sütyeni ne kadar takıcaksın :?

Canım benim geçmiş olsun oh kurtuldun artık gözünaydın sabah geldin aklıma heyecanlandım inanki iyi haberini aldığıma çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…