Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan Nişanlandı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Evlilik hazırlığı yapan Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Engin Altan Düzyatan, iki gün önce annesi ve babasıyla birlikte Alkoçlar’ı ailesinden istemeye gitti. Dün akşam ise genç çift için Nişantaşı’ndaki Frankie adlı mekanda tören düzenlendi. Evliliğe ilk adımı atan çiftin yüzüklerini Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen taktı.

Düğün yaza

Aile büyükleri ve arkadaşlarımım katıldığı törende Alkoçlar ve Düzyatan çifti, yaza düğün yapacaklarını söyledi. Nişan'da bol bol dans eden çift, sevenleriyle fotoğraf çektirdi.

Romantik adam Engin Altan

Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, arkadaşlarına verdiği davette, nişanlısı Neslişah Alkoçlar'ın önünde diz çöküp romantik bir şekilde evlenme teklifinde bulunmuştu. Düzyatan'ın diz çökmesi geceye damga vururken, "romantik adam Engin" yorumlarına neden olmuştu.

$engin_altan_nisan_dugun.jpg $romantik_engil_altan.jpg $þþþ.jpg

Yıllarca Özge özpirinççi'yle gez oyala evlenme ayrıldıgın gıbı nısanlan...Alkoçlar otellerıne ortak olmak aşktan daha önemlı tabı bu zamanda...Boyu posu devrılsın bana yapılmış kadar sinirlenıyorum bunları gördükçe...

Yıllarca Özge özpirinççi'yle gez oyala evlenme ayrıldıgın gıbı nısanlan...Alkoçlar otellerıne ortak olmak aşktan daha önemlı tabı bu zamanda...Boyu posu devrılsın bana yapılmış kadar sinirlenıyorum bunları gördükçe...

benim bildiğimde tam tersi.. özgeyle deli gibi evlenmek istiyordu ama özge evlenmek istemiyordu :44:
ama hoş değil tabi ayrılır ayrılmaz nasıl ciddi ilişki evlilik yaşanıyor

evlenmek ıstemıyormuş gıbı davranmak da stratejı ürkutmemek ıcın.ıstemese neden yıllarca bırlıkte olsun nısan da yapmıslardı hatırladıgım kadarıyla ...muneccım olmaya gerek yok bence kadın kadının halınden anlar delı gıbı üzüldugune emınım..bıten ılıskıden sonra bıraz bekleseydı en azından. ıh ıhh ne yapsa yaranamaz bana:)) ben yıllardır demet akalın'a ıhanet etmıs ıbrahım kutluay'a sınır oluyorum şimdi bunlara da ayrı gıcık oldum:))

evlenmek ıstemıyormuş gıbı davranmak da stratejı ürkutmemek ıcın.ıstemese neden yıllarca bırlıkte olsun nısan da yapmıslardı hatırladıgım kadarıyla ...muneccım olmaya gerek yok bence kadın kadının halınden anlar delı gıbı üzüldugune emınım..bıten ılıskıden sonra bıraz bekleseydı en azından. ıh ıhh ne yapsa yaranamaz bana:)) ben yıllardır demet akalın'a ıhanet etmıs ıbrahım kutluay'a sınır oluyorum şimdi bunlara da ayrı gıcık oldum:))

kesinlikle katılıyorumm bak buna :) çok pişman ve üzgün bencede tavırlarından belli :KK37:

nedense bende bir türlü inanamadım bu aşka,
bildiğim kadarıyla özge özpirinççi uyuşturucu operasyonunda yakalanınca engin altanın ailesi istememiş o şekilde ayrılmışlar...

Aynı şeyleri düşünüyorum bu haberi duyunca o kadar çok üzüldüm ki hiç kalıpının adamı değilmiş :KK20:

Hahahaha demek ki yalnız değilmişim :) Engin Altan'a bayılırdım, Özge Özpirinçci'yle de çok yakıştırıyordum ama resmen gözümden düştü. Neslişah Alkoçlar'ın zafer işaretli pozları falan, çok ergen tavırları gibi :)

Klasik uzun ilişkisini bitirip hemen evlenen erkek modeli.

Hahahaha demek ki yalnız değilmişim :) Engin Altan'a bayılırdım, Özge Özpirinçci'yle de çok yakıştırıyordum ama resmen gözümden düştü. Neslişah Alkoçlar'ın zafer işaretli pozları falan, çok ergen tavırları gibi :)

Klasik uzun ilişkisini bitirip hemen evlenen erkek modeli.

konuyu canladırdım ama evlenmişler..

neslişahla hiç yakıştırmıyorlar.. gıcık oldum bu ikisine de. ben engin'in nedense özge'yi unutabildiğine inanmıyorum. yıllardır birlikte ol, sonra birden bitsin.

sanki o operasyon da engin yakalanmadı :KK62::KK62:

bana arkadaşım geçen gün bir tweet okudu ya da facedendi tam bilmiyorum ama duydunuz mu
eski kocasından şeyi küçük diye ayrılmış neslişah
engin altan da uyuşturucu yüzünden sırtını hülya koçyiğit e yaslamış
6 kızla yatakta basılmış vs diye bir yazıydı

X