Bebek Beslenmesi nesguik kakao kilo yaparmii??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
neyi fazla yerse kilo yapar zaten ama bir faydası yok ki nesquikin.Tahin pekmez yesin minik,hem çok faydalı hem de kilo almasını sağlar.

benim oğlum 3 yaşında ben içiriyorum,hazır kakaolu süt içeceğine gördüğüm beyaz süte kendim karıştırıyorum nesquiki,severek içiyor.tabbii arkadaşın dediği gibi tahin pekmez yese daha ii ama onlar nesquikli sütün yerini tutar mı annesi evde kıyamet kopar:) sen pekmezi ilaç gibi günde bir kaşık içir ben öyle yapıyorum.bu içilecek yoksa seni yatırıp öle içiririm diyorum:) yemiyor arkadaş napayım

Bız de nesquık ın cıleklısını 2-3 ay kullandık bır ara bır paket kakaolusunu denedik,sonra baktım çocuğa seker yukluyorum sureklı cunku sabah ogle aksam Jumbo bardakta ıcıyordU,cıleklı sut ıstıyorum deyınce sekerlı ya da ballı sut verdım,bır ara bıldırcın yumurtası ıle bal koyuyordum ama bır müddet sonra ıstemedı. su an sekersız ıcıyoruz sutumuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…