daisyc Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2011 1.095 11 158 22 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi daisyc #1 Kızlar bu programla zayıflayan ya da programı deneyen var mı? Biraz bahsedebilir misiniz?
hammer papatya Kayıtlı Üye 12 Nisan 2009 326 3 116 Muğla 4 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi daisyc #2 ben de dün aldım yarın başlıcam
B bebelerim Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2011 17 0 36 Sakarya 4 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi daisyc #3 bende başlamak istiyorum bebiş emziriyorum bi sakıncası olmaz heralde dimi kızlar kullanımı nasıldı hatırlatırmısınız
bende başlamak istiyorum bebiş emziriyorum bi sakıncası olmaz heralde dimi kızlar kullanımı nasıldı hatırlatırmısınız
hammer papatya Kayıtlı Üye 12 Nisan 2009 326 3 116 Muğla 4 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi daisyc #4 iki öğün beş kaşık nesfit,bi öğün serbest.yalnız emzirirken bence yapma,sütün için iyi olmaz,iyi beslenmelisin
iki öğün beş kaşık nesfit,bi öğün serbest.yalnız emzirirken bence yapma,sütün için iyi olmaz,iyi beslenmelisin
B bebelerim Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2011 17 0 36 Sakarya 4 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi daisyc #5 teşekkür ederim canım inş. faydasını görürsün bende emzirme döneminden sonra başlarım :)
altinerpinar Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2011 438 1 0 İstanbul 4 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi daisyc #6 ben onu daha önceden kullanmıştım. ama nefsitin tadı çok kötü gelmişti bana bende baska marka kullandım neyse onunla haftada 2 kilo vermiştim.
ben onu daha önceden kullanmıştım. ama nefsitin tadı çok kötü gelmişti bana bende baska marka kullandım neyse onunla haftada 2 kilo vermiştim.
daisyc Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2011 1.095 11 158 5 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi daisyc #7 hammer .!.: iki öğün beş kaşık nesfit,bi öğün serbest.yalnız emzirirken bence yapma,sütün için iyi olmaz,iyi beslenmelisin Genişletmek için tıkla... Aralarda falan bişey yiyebiliyo muyuz peki?
hammer .!.: iki öğün beş kaşık nesfit,bi öğün serbest.yalnız emzirirken bence yapma,sütün için iyi olmaz,iyi beslenmelisin Genişletmek için tıkla... Aralarda falan bişey yiyebiliyo muyuz peki?
ayshe92 Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2012 75 0 16 Ankara 26 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi daisyc #8 daisyc .!.: Aralarda falan bişey yiyebiliyo muyuz peki? Genişletmek için tıkla... Beş gündür kullanıyorum.Meyve,yoğurt türü şeyler yiyebilirsin bu diyetini bol su ve egzersizle desteklersen iyi sonuç alabilirsin .
daisyc .!.: Aralarda falan bişey yiyebiliyo muyuz peki? Genişletmek için tıkla... Beş gündür kullanıyorum.Meyve,yoğurt türü şeyler yiyebilirsin bu diyetini bol su ve egzersizle desteklersen iyi sonuç alabilirsin .