misc Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2007 16 0 86 İstanbul 14 Aralık 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi misc #1 Yine eskilerden bir şarkı...:1rolleyes: KEMANCI Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkarlı çalmıyorsun Benim dünyam yıkılmış Sende mi acımıyorsun Gözümden kaçmıyor Benden bir şey saklıyorsun Yeter artık derken Kemancı neden ağlıyorsun [youtube]_QVNHauQEXg[/youtube]
Yine eskilerden bir şarkı...:1rolleyes: KEMANCI Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkarlı çalmıyorsun Benim dünyam yıkılmış Sende mi acımıyorsun Gözümden kaçmıyor Benden bir şey saklıyorsun Yeter artık derken Kemancı neden ağlıyorsun [youtube]_QVNHauQEXg[/youtube]
E EU1 Ziyaretçi 17 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi misc #2 begendikleriniz icin rep ve tesekkur butonunu kullaniniz aksi takdirde mesajlariniz silinecektir