Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçmem aslında da bi içeyim dedim kötü oldum kahveyle aram yok aslında ikram edilince içtim.Kafein tetiklemistir biraz cay kahve tuketimini.azalt carpinti da olmuştur terleme ondandir
Evet bundan sonra içmem zatenNedcafe size yan etki yapmıştır içmeyin
Bende hiç içmem sevmiyorumEvet bundan sonra içmem zaten
Nescafe çok kötü yaptı beni uzun zamandır içmiyordum aslında ikram edilince içtim bi daha içmem.Ben sürekli bunu yaşıyorum ama çok sevdiğim için az da olsa tüketiyorum midem bulanınca bırakıyorum sevmiyorsanız içmeyin seviyorsanız da az tüketmeye çalışın
Sağolun teşekkürler.:))Evet kahveyi çok içmem ama bu nescafe kötü etti türk kahvesi içmiştim bi yerde de o öyle yapmamıştı.Kahve içmeye alışık değilseniz kafeinden olmuştur fazla gelmiştir bünyeye.
İcmeyin.
Geçmiş olsun
Kendimi doktor gibi hissettim reçete yazmıyorum size![]()
Evet bayağı dokundu içmem bir daha.hala tuhaf hissediyorum kendiminescafe kahve bıle degıl ıcınde acayıp seyler var
dokunmus sıze ıcmeyın hıc onu
Evet olabilir.Tansiyonum yok genelde düşük çıkıyor tansiyonum.Kahve tansiyonu yükseltir kalp ritminide etkileyebilir kafeinden dolayi...dikkat edin belki tansiyon sorununuz vardir...![]()
Tam da bunu yazacaktım.Bir kahve sever olarak,nescafe’yi asla tüketmem. Zira kahveden çok zehir o.