Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıNerolinn kullanan var mı lütfen yardım
Herkese selamlar. Oğluma kulak için tüp denildi. Otitis media. Sürekli antibiyotik kullanması gerekiyor. Nerolinn herbal mix kullanan var mı? Kulak içine damlatılıyor. İçilir. ..bir de yağı var. Lütfen yardım
Herkese selamlar. Oğluma kulak için tüp denildi. Otitis media. Sürekli antibiyotik kullanması gerekiyor. Nerolinn herbal mix kullanan var mı? Kulak içine damlatılıyor. İçilir. ..bir de yağı var. Lütfen yardım
Merhaba, oğlum 1.5 yaşında ve dr tavsiyesiyle geçen kıştan bu yana evimizde bulunan bir urun. Kalabalık bir ortama girdiğinde, biraz oksurse veya burnu tikansa çay kaşığına su damlatıp içine 1-2 damla damlatiyorum gece yatmadan veriyorum. Ayrıca geçen kış grip olduğunda gül suyuna karıştırıp burnuna damlatmistim birkaç gun. Ben çok memnun kaldım. Sayesinde ufak tefek burun tikaniklarinda vs ilaç kullanmadan geçirmiş olduk