Çocuk Hastalıkları Nerolinn kullanan var mı lütfen yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sincap08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
1.176
33
158
Herkese selamlar. Oğluma kulak için tüp denildi. Otitis media. Sürekli antibiyotik kullanması gerekiyor. Nerolinn herbal mix kullanan var mı? Kulak içine damlatılıyor. İçilir. ..bir de yağı var. Lütfen yardım

Herkese selamlar. Oğluma kulak için tüp denildi. Otitis media. Sürekli antibiyotik kullanması gerekiyor. Nerolinn herbal mix kullanan var mı? Kulak içine damlatılıyor. İçilir. ..bir de yağı var. Lütfen yardım
Merhaba çok geçmiş olsun herbal mix kullandığınız mı? Bende kullanmak istiyorum hem kulak hemde ağızdan kullandıysanız tavsiyenizi alabilirmıyım

Merhaba çok geçmiş olsun herbal mix kullandığınız mı? Bende kullanmak istiyorum hem kulak hemde ağızdan kullandıysanız tavsiyenizi alabilirmıyım
Merhaba, oğlum 1.5 yaşında ve dr tavsiyesiyle geçen kıştan bu yana evimizde bulunan bir urun. Kalabalık bir ortama girdiğinde, biraz oksurse veya burnu tikansa çay kaşığına su damlatıp içine 1-2 damla damlatiyorum gece yatmadan veriyorum. Ayrıca geçen kış grip olduğunda gül suyuna karıştırıp burnuna damlatmistim birkaç gun. Ben çok memnun kaldım. Sayesinde ufak tefek burun tikaniklarinda vs ilaç kullanmadan geçirmiş olduk

Back